U Jevropi koštaju oko 200 evara, čak i manje. Ovi naši su obećali da će mi za koji dan reći nešto i o cenama, ali to će biti cene za robu koju uvoze, a tu nažalost ne spadaju akustični basevi. Zato i mislim da ih, ako nas ima zainteresovanih, treba malo ugnjaviti. Nabavka bi, čak i da reaguju najbrže, trajala mesecima, dotle bi se dale skupiti i parice.sirac-šunka wrote:Fine ove gitarice. Je l se znaju neke cene, cenovni rang barem?
Acoustic Bass?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Acoustic Bass?
- sirac-šunka
- vragolan
Evo par a-bass-a koji su mi se dopali, mada su ovi fretless...
Ovaj prvi je Michael Kelly i kosta oko 500$.
Ovaj prvi je Michael Kelly i kosta oko 500$.
Po meni neupotrebljiva stvar za svirku na suvo. Skoro smo imali neki session i ortak je dineo nešto slično, naravno da se nije čuo uopšte, iako je pravio grimase i nažuljao prsteTiki the Boyler wrote:Na svirku "na suvo" zaboravite!

U pojačalo kad se štekne ima lep i mekan zvuk, pa uz neki ženski vokalčić i finu akustičnu kamernu svirkicu
vredi pažnje ali isključivo u fretless izvedbi, bar moje uvo tako kaže. Ne volim onaj metalni zvuk udarca žica od pragove u takvoj muzici.
Priznajem da je kurtoazija imati ovakav basić, meni se dopada i rado bi ga posedovao...
- sirac-šunka
- vragolan
Moz da se svira uz vokal, ili dva vokala, probo i fino se cuje...
Ma da.... kapiram da je lepa priča uz pomoć nekog Roland CUBA ili sl. pojačalca...