ovako, otisli su mi potenciometri na peavy millennium ac bxp bass-u i zanima me koje trebam da kupim, koje su im vrijednosti, nazivi, sve sto treba da znam...znaci za volume, bass, treble, middle i blend....hvala
i da...nosio sam ga u artist da ga poprave, ali naravno nema tih djelova sto mi trebaju
otisli su mi potenciometri na peavy millennium ac bxp bassu?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: otisli su mi potenciometri na peavy millennium ac bxp bassu?
Ja kada sam kupovao bass razmisljao sam o tom komadu i ljudi su mi rekli da je skroz dobar ali ima jednu manu a to su upravo potenciometri...Izgleda da je njihova prica bila tacna...Imas pozadi potenciometra pisu vrednosti tipa 500 K itd,zapises te vrednosti,odes u prodavnicu muzicke opreme i trazis potenciometre sa tim vrednostima...A mozes da nosis i bass sa sobom da oni vide te potenciometre ili da skroz skines potenciometre pa samo njih odneses...Mora da neka prodavnica ima potenciometre,tako da neocajavaj!!!Pozzzsonic wrote:ovako, otisli su mi potenciometri na peavy millennium ac bxp bass-u i zanima me koje trebam da kupim, koje su im vrijednosti, nazivi, sve sto treba da znam...znaci za volume, bass, treble, middle i blend....hvala
i da...nosio sam ga u artist da ga poprave, ali naravno nema tih djelova sto mi trebaju