http://www.ampeg.com/products/bassamp/ba115/index.html
http://www.pulseonline.com/ampeg/BA115CP.jpg
Da li neko ima ovo pojacalo ili je imao neka iskustva sa istim? Laney RB6 je podbacio (ima izgleda neke kvarove), pa ako dodje do situacije povracaja novca, onda bih morao da uzmem nesto drugo pa mi je ovaj model zapao za oko. Gledao sam na YouTube-u neke (ozbiljnije) Rewieve, ali to je sve za modele BA115T, BA115HP i BA115HPT koji imaju lampu u preamp-u, a ovaj BA115 je cist tranzistorac...
Ampeg BA115
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- Tiki the Boyler
- Urednik
Re: Ampeg BA115
Fino radi ali ništa spektakularno. Tonski preseti 1/2/3/4/5 dobro rade i iako je petnaeska može se izvući poprilično brz i definisan sound.
Meni lično premalo snage za ozbiljnu svirku. I ono što mu je veeeelika mana - tweeter konstantno šišti (istim nivoom - maksimalnim), što je na nekim manjim snagama poprilično iritantno, a uz to ga automatski eliminiše za neko snimanje.
Ako možeš da mu pređeš preko toga... solidno pojačalce za uloženi novac. A pride piše Ampeg iza tebe!
Meni lično premalo snage za ozbiljnu svirku. I ono što mu je veeeelika mana - tweeter konstantno šišti (istim nivoom - maksimalnim), što je na nekim manjim snagama poprilično iritantno, a uz to ga automatski eliminiše za neko snimanje.
Ako možeš da mu pređeš preko toga... solidno pojačalce za uloženi novac. A pride piše Ampeg iza tebe!

Ja sam chuo inache da masa ljudi napolju kad ga kupi, odvaja tviter, i da to bas dosta poboljshava ukupan zvuk, tj nema vishe shishtanja... 

- Tiki the Boyler
- Urednik
Pa šištanja će sigurno nestati. Ali vjerovatno i tranzijenata i attacka generalno, tako da... nisam tip za golu petnaestku!
Meni je to super kompaktno pojačalo, ali imam problem sa novinama iz Azije što to jednostavno nije to, kao što je neakd bilo