poprilicno lose odsvirano. ja bih snimio bass za ovu pesmu ali mi trebaju odredjena sredstva da to moze da zvuci lepo. naravno, uz pratnju mog orkestra: Guitar Pro bend
poprilicno lose odsvirano. ja bih snimio bass za ovu pesmu ali mi trebaju odredjena sredstva da to moze da zvuci lepo. naravno, uz pratnju mog orkestra: Guitar Pro bend
Dobar preamp (T21 ili VXL Att ili MXR ili EBS)
AmpliTube Ampeg po potrebi
sve to vrlo dobro radi posao, ja sam vrlo zadovoljan.
Probacu da odradim back track za to, jel se javlja neko na gitari da nastavi?
Samo da mi stigne laptop sa popravke
nnkvocka wrote:Po meni, najbolji nacin da se to navezba je sviraje hromatike ili skala, bez lagata, sve mora da se istrzava. Evo na primer ako neko hoce da lepo navezba, neka svira Paul Gilbert (Racer X) - Scarified, po meni to ko moze lepo da odsvira onda je "dobar"
Vezba za brzinu, a i razradjivanje(rasirivanje) leve ruke
ta pesma mora da se svira trzalicom, moras imati manje pragove i moras imati lopatu od shake.
nnkvocka wrote:Po meni, najbolji nacin da se to navezba je sviraje hromatike ili skala, bez lagata, sve mora da se istrzava. Evo na primer ako neko hoce da lepo navezba, neka svira Paul Gilbert (Racer X) - Scarified, po meni to ko moze lepo da odsvira onda je "dobar"
ta pesma mora da se svira trzalicom, moras imati manje pragove i moras imati lopatu od shake.
delakroA wrote:pogledaj školu Jaco Pastoriusa - Modern Electric Bass, tu dosta objasnjava kako da unaprijedis brzinu...kao i tehnike...
po meni najjača škola
Zanima me kako prstima odsvirati deo od 37. do 43. sekunde? Verujem da može tehnikom 3(domali prst)-2(srednji)-1(kažiprst)-2-3 ali ta tehnika je zlo za uvežbati. Skoro sam čuo da Robert Truhiljo ovo svira sa dva prsta ali da žicu okida u oba smera. Ako neko zna nešto o ovoj ili nekoj drugoj tehnici pomoglo bi mi dosta.
Pokušavao sam tako ali uvek ispadne galop. Ne mogu da odsviram a da se ne oseti pauza ( 3-2-1-pauza-3-2-1). Drago mi je da čujem da je moguće i bez pauze.