Problem sa palcem

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
cope_ns_89

Problem sa palcem

Post by cope_ns_89 » 04 Feb 2010, 17:45

Verovatno mislite da imam problem sa slap tehnikom, ali nije! U pitanju je jedan "zdravstveni" problem...

pre dva-tri meseca je poceo palac da me boli prilikom slepovanja. Sviram bas preko 2 godine, gitaru oko 6 i po godina. Taman mi se lepo formiralo ono zadebljanje na palcu kako bi slep bio jos efikasniji, ali mi se, kao sto sam vec rekao, pre dva-tri meseca poceli pojavljivati problemi. Prvo su se javljali bolovi, kao oni u pocetku sviranja slep tehnike, dok se palac ne navikne. Ja taman mislio da mi se naviknuo, kad ono... k**ac. Takodje, pojavili su mi se na tom mestu i neke crne tackice. Prvo sam pomislio da je mozda prljavstina od zica, ali izgleda da nije. Neki ljudi su mi rekli da je to nova bradavica, sto je verovatno i najmogucnije resenje, a neki su mi cak rekli da mi se stvorilo kurje oko na palcu !? Ne znam da li je to uopste moguce...

Da sumiram: Boli me palac od slepovanja (ali da naglasnim, samo prilikom slepovanja, nije uvek), imam te neke crne tackice na tom mestu gde palac udara.
Da li je neko ima/o slican problem i da li neko moze da pomogne?

znam da je malo gnusno sa moje strane sto sam ovo podelio sa vama, ali mislim da je ovo, osim lekara, jedino resenje :D
Za razliku od lekara, ovo je dzabe :D
Hvala unapred :ziveli:

cope_ns_89

Re: Problem sa palcem

Post by cope_ns_89 » 04 Feb 2010, 17:46

PS. hteo sam i da slikam, ali na slici se ne vidi bas najbolje...

Cope

Post by Cope » 04 Feb 2010, 18:17

Ipak idi kod nekog doce... Ili iskuliraj neko vreme od slepovanja, mozda prodje.
Proveri da li koristis odgovarajuci deo prsta.

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 05 Feb 2010, 18:06

ako ti kazu da je kurje oko, kupi flaster za izvlačenje kurjih očiju da ti to riješi...
to ti svega traje par dana pa pokusaj ponovo...

Post Reply