Bass po kuci...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
H3atman

Bass po kuci...

Post by H3atman » 21 Jun 2010, 14:13

Cao drugari, poceo sam da sviram bas pre nekih godinu dana, na kratko neki mesec dana samo za sebe, pa sam morao da ga prodam (inace sam gitarista), ali moram priznati od kako sam uzeo bas nikad vise nisam bio toliko gitarista, uvek slusam bas linije u stvarima na gitaru ne obracam paznju uopste...

U svakom slucaju, sada mi je pala ruke na neko vreme Warwick Corvette Standard aktivna gitara, i kacim je na nekog laney-ja pilence (gitarsko pojacalo, i mnogo se krsh cuje.

Ili previse visokih ili previse basa, ne znam kako da se izrazim, nigde tona. Znam ne mogu da ocekujem da to radi kako treba na takvom pojacalu, ali opet ako mozda postoji nesto sto bih mogao da uradim da bih malo popravio zvuk, bio bih zahvalan na savetima, mozda da se bodem direktno na komp.

Ne znam ni ja, u svakom slucaju hvala unapred.

the bassman

Re: Bass po kuci...

Post by the bassman » 21 Jun 2010, 16:55

Ustekaj se u comp! :ziveli:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 21 Jun 2010, 17:28

the bassman wrote:Ustekaj se u comp! :ziveli:
+ Ampeg SVX
an' you're ready 2 go. (ako imas finu zvucnu, da nije integrusa)
:ziveli:

H3atman

Post by H3atman » 22 Jun 2010, 08:28

eh pa jbg-a, nemam finu zvucnu, vec integrisanu... :(

Pokusavao sam dok sam radio sa gitarom sa asio4all, i nekim softwerom, ali ima latency, i disabuje mi output, tako da ne mogu da sviram sa nekom muzikom u pozadini, cujem samo svoj input...

Bez obzira, bolji je zvuk klot na kompu, nego na ovom pojacalcetu, mislio sam da nece biti tako... :)

Znam da je jedini odgovor, bass amp, ali ja pre svega nemam ni svoju bas gitaru, tako da... :S

Post Reply