LTD EC 414

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

MrMoT
MF veteran

Re: LTD EC 414

Post by MrMoT » 08 Jul 2010, 12:30

@Solomon: Da da moj verni Spector ce da ode (osim ukoliko ne dobijem neku vecu kintu, ali sumnjam...).
@groove: Veruj mi da sve cene i baseve na thomanu znam napamet... i dalje ja tu ne vidim bas koji za 600e ima mnogo bolje (ili uopshte bolje) specifikacije... Probao sam kod nas manje - vishe sve sto ima po radnjama i ibaneze i meksikance i warwick rockbass i svashta nesto... A u vezi ovog LTD-a jednostavno, svidja mi se... a opet mislim da nije losh bas ali nikada ga nisam probao.... A ajd sad kad vec idemo u off :D Ibaneza ne bih uzimao 4-zicanog, uzimacu 5-zicu kasnije i to najverovatnije sr505 (ili 535 ako se pojave kod nas ikada) ili sra505... Rockbass ne bih uzimao... pogotovo ne korvetu, mozda bih uzimao streamer-a (ali to je opet kopija spektorovog NS oblika tela a imam spektora....), meksikanci i skvajeri - nikako (BTW. jos uvek imam mog squier standard jazz bas-a i nikada ga necu dati :) nemam nishta protiv tih baseva) Spektora imam i uzeo bih drugog samo ako bih imao 1700e za euro seriju, peavey ne bih.... shta ga ja znam shta josh ima kod nas.... probao sam jednog Jacksona i onako nije mi neshto, probao sam par LTD baseva u Mitrosu ali to su sve jefitnije serije.... shta josh... da Yamaha 615 mi se svidja ima jako dobar zvuk ali to je opet 5-zica(4-zicani mi se nesto nije primio....) :ziveli:

groove

Post by groove » 08 Jul 2010, 12:34

Dobro :cao:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 08 Jul 2010, 12:52

javi kad ga budes prodavao :ziveli:

Post Reply