Laney RB4?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
fic177

Laney RB4?

Post by fic177 » 24 Sep 2010, 20:54

Sta mislite o ovom pojacalu?Verovatno vec u nekoj temi ljudi su dali svoja misljenja pa se izvinjavam moderatorima i onima koji ce iznova da pisu!Pozdrav!

Zoxybass

Re: Laney RB4?

Post by Zoxybass » 24 Sep 2010, 21:44

Ja nemam da kažem ništa lepo.Nema snage ni definicije,kad sviraš sam ajd ok je ali u bendu te nigde nema sa tim pojačalom...(svirao sam ga u jednom prostoru za probe neko vreme).Kupiš za te pare neki npr polovan Usa Peavey i eto veselja :ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 24 Sep 2010, 22:30

Zoxy ima pravo, ALI!!! :deda: Moje iskustvo je pokazalo da ima dosta fuš komada, tipa 50%. Imao sam licno RB6, tacno kako si rekao-nema snage i nema definicije, probao RB5, sve je letelo...nema pravila... Jedini nacin da znas da li je dobar komad pre no sto ga kupis jeste da ga probas sa bendom...sto je krajnje ne moguce :roll:

groove

Post by groove » 25 Sep 2010, 00:04

Sve najgore..pozdrav :cao:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 27 Sep 2010, 17:28

Laney је nekad baš fino koštao kod nas. Pazario sam novu RB6icu za bratića za nekih 320tak evra novu! Sasvim ok radilo koristio sam ga i sam na par većih svirki, na otvorenim prostorima i u klubovima i fino se čulo. Za te pare extra. Sada vidim da mu je naka najbolja cena na tržištu oko 440 evra, za te pare bih se porazmislio.

Anyway, vidim da ovde ljudi imaju loša iskustva, da l je od komada do komada il šta već, moje iskustvo nije uopšte loše. E sad da l RB serija vredi koliko sada košta, pa... ne vredi! Kad su cene bile tih nekih 20-25% niže to je bilo otprilike to. Preporuka, ne kupovati ili čekati neku novu akciju na Laney-a.

Fander bassman je nekad pak koštao stvarno dosta. Svirao sam par puta onaj komad s dve desetke što je dosta dugo stajao u Mitrosu za probu bas gitara do pre par godina. Čuo se masno i puno sa dovoljno definicije. Taj komad je bio oko 700 evra. Opet fino pojačalo, ali tada je bilo preskupo. Kasnije mi drug reče da mu je neko iz Mitrosa rekao da je taj amp tako u Mitrosu i preminuo...

Sad je pak akcija na Fendere, da kupujem pojačalo u ovom cenovnom rangu iskoristio bih... Ovaj bassman 150 za 400tak evra mi deluje sasvim ok, verujem da je dobar pazar.

Post Reply