Ima li neko iskustva sa ovim bas pojacalom i kakva su?
http://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... 9,r:16,s:0
Warwick bass pojacalo
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Warwick bass pojacalo

Imao sam nesto vece, Sweet 15, 150W, 15". Sasvim solidan kinez, ali nista vise od toga. Cak ni brendmanijak Stalker nije pokazao nikakvo interesovanje kad sam ga ovde nudio. 

ja imam take 12'',pa pazi,meni je vrlo korisno jer je malo i koristim ga kući da vežbam i skidam pesme,za svirke koristim di-box,pasivni,bilo metal il tezga random tipa (cock rock,pop i svaštojedski bendovi),i uvek mi radi posao bez problema,pojačalo nisam nosio na svirke ima godina sigurno! pojačala od oko 100 do 200 eur su slična prilično
ja sam moj take 12 sa 80w platio 200eur i zadovoljan sam,lepo izgleda i lepo radi,za tihe probe je super,ima dovoljno snage da se oizbori sa tihim bubnjarem,perkusije i akustike pokriva lepo,i gitara na clean zvuči ok,plus bez problema stajemo u taxi pojačalo,stalak i ja!
ja sam moj take 12 sa 80w platio 200eur i zadovoljan sam,lepo izgleda i lepo radi,za tihe probe je super,ima dovoljno snage da se oizbori sa tihim bubnjarem,perkusije i akustike pokriva lepo,i gitara na clean zvuči ok,plus bez problema stajemo u taxi pojačalo,stalak i ja!