Ali dosta o izgledu i prvom utisku...
Probavao sam neke najjeftinije varijante i malo se razocarao. Treba mi fin zvuk (jazz, funk, soul, blues, deep, smooth, fat...), 5 zica, dosta sustaina, bez zveketa na attacku i distorzije. Jel moze da se izvuce nesto tako za pocetak iz 20-30k din?
Zelje, dileme i pozdravi!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- King James
Re: Zelje, dileme i pozdravi!
Ljudi,ja sam planirao uzeti gitaru,al' sad razmisljam o basu...Pa moze li se naci dobra bas gitara je jedno 150-170 e ? I koliko kostaju pojacala,neka solidna,nista specijalno ?
A jesi gledao Peavey Zodiac, ili milestone ? A jel neko probavao ESP LTD Viper ?
Dobra? Tesko.... Cak ni polovnjaca. Eventualno neka Aria. Meni je to sumnjiva prica, ali ima ovde ljudi koji ih hvale. Pojacalo od nekih 300e, jeftinija su samo za po kuci.King James wrote:Pa moze li se naci dobra bas gitara je jedno 150-170 e ? I koliko kostaju pojacala,neka solidna,nista specijalno ?
Brate za 30-30k nema shanse!Bozha wrote:Ali dosta o izgledu i prvom utisku...
Probavao sam neke najjeftinije varijante i malo se razocarao. Treba mi fin zvuk (jazz, funk, soul, blues, deep, smooth, fat...), 5 zica, dosta sustaina, bez zveketa na attacku i distorzije. Jel moze da se izvuce nesto tako za pocetak iz 20-30k din?

^ Ima jedan! Squier Jazz Vintage Modified. Verovatno cu ga uzeti ako se uskoro ne pojavi nesto polovno.