Hartke 210 TP
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Hartke 210 TP
Pozdrav,da li je neko probao ovaj box?Meni treba uglavnom za manje klupske svirke,imam acoustic 320 model 300w,odprilike na 8 oma izbacuje oko 150w koliko je i jak ovaj box.
Re: Hartke 210 TP
Sa tim Akustikom (imao sam onaj slabiji od 200W i znam šta je) te kineske membrane ima da prsnu kao oblanda posle prve svirkerista wrote:Pozdrav,da li je neko probao ovaj box?Meni treba uglavnom za manje klupske svirke,imam acoustic 320 model 300w,odprilike na 8 oma izbacuje oko 150w koliko je i jak ovaj box.

NIšta ispod 500-600W i dve petnaestice, a bogami i osamnaestica lepo kuva..., nema svrhe uparivati sa tom glavom, ako hoćeš autentičan Akustikov ton...
I kombi da sve to stane...Cope wrote:Sa tim Akustikom (imao sam onaj slabiji od 200W i znam šta je) te kineske membrane ima da prsnu kao oblanda posle prve svirkerista wrote:Pozdrav,da li je neko probao ovaj box?Meni treba uglavnom za manje klupske svirke,imam acoustic 320 model 300w,odprilike na 8 oma izbacuje oko 150w koliko je i jak ovaj box.
NIšta ispod 500-600W i dve petnaestice, a bogami i osamnaestica lepo kuva..., nema svrhe uparivati sa tom glavom, ako hoćeš autentičan Akustikov ton...

Pa pazi, ne mora da bude, ima dobrih i laganih Eminence full range neodijum petnaestica koje jako lepo rade i u relativno malim litražama.
Znajući to pojačalo, ovaj Hartke box je toliko dijametralno po ton konceptu od tog Akustika, da nema smisla pomišljati na uparivanje.
300W iz sedamdesetih godina bez limitera i sa dve EQ sekcije, to meni u najavi miriše na magični dim iz špulne "made in China" već na pola snage
ps. Mislim da mogu da ti nađem originalnu Akustik kutiju 2x15, za neke male novce... Samo da se setim ko mi je nudio, i da li je još aktuelna...
Znajući to pojačalo, ovaj Hartke box je toliko dijametralno po ton konceptu od tog Akustika, da nema smisla pomišljati na uparivanje.
300W iz sedamdesetih godina bez limitera i sa dve EQ sekcije, to meni u najavi miriše na magični dim iz špulne "made in China" već na pola snage

ps. Mislim da mogu da ti nađem originalnu Akustik kutiju 2x15, za neke male novce... Samo da se setim ko mi je nudio, i da li je još aktuelna...
Hvala,javicu ti ako budem zainteresovan...Cope wrote:Pa pazi, ne mora da bude, ima dobrih i laganih Eminence full range neodijum petnaestica koje jako lepo rade i u relativno malim litražama.
I dalje me interesuje ako je neko p[robao ovu kutiju,da mi kaze nesto vise o njoj...