Koji Bas: Washburn ili Yamaha (300-400 evra)
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Koji Bas: Washburn ili Yamaha (300-400 evra)
poz svima?Konacno odlucih da kupim novi bas...dilema,kakav bas kupiti?Budzet mi je 300 do 400 evrova...planiram da uzmem ili washburna ili yamahu,pa bi zeleo da cujem vase preporuke.
Re: washburn ili yamaha?
kao prvo ... dobro nam dosao na forum
kao drugo... (ovo ce svi da te pitaju) koju vrstu muzike mislis svirati na buducem bassu ?
kao drugo... (ovo ce svi da te pitaju) koju vrstu muzike mislis svirati na buducem bassu ?
...da to zaboravix da kazem,rock,metal nesto poput guano apes,skunk anasie,rhcp,faih no more,ratm...
- Fat Old Sun
Pozdrav kolega!Od Yamaha u tom rangu cena mislim da imas bb seriju .O njoj je vec bilo dosta rasprave pa potrazi na forumu.Sa washubrnom sam se sreo jednom u zivotu i bio je to neki iz Force serije koliko se secam.A ako me secanje dobro sluci on je bio preko 50000 sto opasno prelazi budzet sa kojim si rekao da raspolazes.Ostale serije Washburna nisam imao prilike da probam.Ne znam koji Washburn ima u toj klasi cena pa ne mogu nista vise da kazem.Pozdrav!
Re: Koji Bas: Washburn ili Yamaha (300-400 evra)
Mislim da je washburn Taurus T24 ili T25 odlican bass u tom cenovnom rangu. Mahagony body, neckthru konstrukcija, masan zvuk...a i meni se svidja kako izgleda...

-
Re: Koji Bas: Washburn ili Yamaha (300-400 evra)
E bas taj T25... sam hteo da uzmem pre par godina... hteo sam da sviram malo 5icu, a nekako, ruzni su mi... ovaj je bio simpa. Super izgleda, nekako nevino...
Mada, odvracali su me od toga... govorili da je igracka... meni se nije cinilo, ali su me odgovorili.
Definitiv nije gitara za neki heavy/hard... mislim, ne izgleda tako... ima ovih Ibaneza, prodaje neki tip sa foruma SR5ica... to je super.
Mada, odvracali su me od toga... govorili da je igracka... meni se nije cinilo, ali su me odgovorili.
Definitiv nije gitara za neki heavy/hard... mislim, ne izgleda tako... ima ovih Ibaneza, prodaje neki tip sa foruma SR5ica... to je super.