Kofer za bas gitaru?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- zolideathmetal
- Urednik
Kofer za bas gitaru?
Hocu da nabavim kofer za bass gitaru. Da li neko ima iskustva sa kupovinom. Proizvodjaci, serije, cene, iskustva itd 

- Tiki the Boyler
- Urednik
Re: Kofer za bas gitaru?
Koliko ja znam vbraca već dugo prodaje neke kofere, pa ga cimni...
Ali... prije toga razmisli o koferu. Ako nemaš auto kofer je malo naporan za nosanje. Ako si pješak dobra torba koja se može nabaciti na leđa je zakon!
Ali... prije toga razmisli o koferu. Ako nemaš auto kofer je malo naporan za nosanje. Ako si pješak dobra torba koja se može nabaciti na leđa je zakon!
Slažem se sa bojlerom,nego eto u Tuzli sam bio nedavno u shopu nekom i vidio sam kofer (na foru američke zastave, a i bila je tema na forumu negdje za one case-ove farbane) cijena : oko 80 km (40 eura)
ne mogu da nadjem onu temu...negdje se zagubila...mozda neko drugi zna pa nek pripomogne
ne mogu da nadjem onu temu...negdje se zagubila...mozda neko drugi zna pa nek pripomogne

- KnightOfDoom
- Site Admin
Jel to sad zbog turneje za vaseg basistu? Ako jos uvek ima ibaneza moze da se kupi originalni kofer za SR/SRX/GSR serije. A ako ce ovako da nosi po gradu bolje ona kofer-gigbag varijanta kao sto ima Fox.
Ja imam dva kofera na prodaju, jedan aluminiumski univerzalan i drugi koji je manji ali vidno koriscen dok je ovaj alu nov.
Gde ima da se kupi kofer za Ibanez SR seriju?KnightOfDoom wrote:Jel to sad zbog turneje za vaseg basistu? Ako jos uvek ima ibaneza moze da se kupi originalni kofer za SR/SRX/GSR serije. A ako ce ovako da nosi po gradu bolje ona kofer-gigbag varijanta kao sto ima Fox.
- KnightOfDoom
- Site Admin
music media centar > googlaj ga 
Mada je pitanje da li stvarno ima tamo ili samo moze da se naruci pa kad stigne.

Mada je pitanje da li stvarno ima tamo ili samo moze da se naruci pa kad stigne.