Ljudi potrebna mi je pomoc. Ovde nisam bas nesto puno nasao o ovom basu sem sto ga je jednom Tiki preporucio,ne secam se tacno kome.
Interesuje me sta mislite kakav je i kolika je njegova cena kod nas?
Gledao sam na ovom sajtu http://www.wembleydrumcentre.com/index. ... 3689&cId=3 i mogao bi to da uzmem preko jednog drugara. Zanima me da li se isplati uzimati ga na slepo i da li je cena korektna?
Unapred hvala!
Fender MIM Standard Jazz Bass
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Fender Standard Jazz Bass - Mex.
Cijena je oko 600 evra, probao sam jednog, i meni je bio super
to za slepo nije bas preporucljivo, mnogo puta se vec pricalo o tome, kako moze razlika izmedju 2 "ista" modela da bude ogromna...

Pa dobro,ustedeo bih nekih 150 e.
Nista gledacu onda neke polovnjake,fond mi je do 500 e.,pa valjda ce naleteti nesto,u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru

Nista gledacu onda neke polovnjake,fond mi je do 500 e.,pa valjda ce naleteti nesto,u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru

- The Mask AE
Sem tona naravno i tehnicka neispravnost gitare moze da te snadje tek u srbiji. Moj predlog: ne radi to.
-
Re: Fender MIM Standard Jazz Bass
A zasto ne juris to po oglasima... izleti tu i tamo neki mex jazz, vidjao sam ih...
Ne znam zasto bi se cimao da narucujes nov, kad ih ovde ima dosta...
Ne znam zasto bi se cimao da narucujes nov, kad ih ovde ima dosta...
Nikako Jazz iz Ensenade na slepo, komadi se jako razlikuju i neki znaju biti i bolji od Amera, a neki da budu u nivou Squier-a.Juri oglase i srecno! 

Ok ljudi,hvala na savetima,strpicu se pa sta bude,naletece valjda nesto