Imam Fender Precision Bass iz 1977. godine, made in USA, serijski broj S747803
Ali... s obzirom da mi trebaju pare za skolovanje, moracu da ga prodam...na zalost. Inace mi je od sentimentalne vrednosti, ali posto sam dosao u takvu situaciju, moracu da uradim ono sto sam mislio da se nece dogoditi.
SAd, interesuje me za koliko para bih mogao da ga prodam?
Sto se tice stanja u kome se nalazi, evo ovako.
Svi delovi na njemu su originalni. Pocevsi od civija, vrata, tela, magneta i svega ostalog.
Od onoga sto treba da se sredi na njemu...lak mu je malo potamneo, posto nema kofer, i udaren je na par mesta, ali ne nesto preterano. Samo je prsnuo lak. Znaci definitivno mu treba sredjivanje.
Bass jedan od retkih iz te serije i original, a pri tom napravljen u USA. Ovi meksikanci sto se sada prave nisu mu ni prineti. Ja znam da moze da se proda za dobre pare, ali me interesuje sta vi mislite, odnosno koliko je raspon cena za ovakav bas. Gledao sam nesto po internetu i vidim da se cene krecu od 1000 eura pa na vise.
Trenutno, na zalost, nemam kod sebe fotoaparat da ga slikam, ali cu da vidim ovih dana i to da odradim.
Evo nasao sam neke slike na netu, cisto da vam priblizim na sta tacno mislim...
Moj je isti (identican...sve i boja)kao ovaj ispod, samo sto nema ove zastitnike, ili kako god da se zovu.

Pozdrav
Filip