GALLIEN KRUEGER
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: GALLIEN KRUEGER
@migor8 to je nesto novije, bas skoro sam gledao tc i toga nije bilo.
svakako je pristupacnije od one egzotike
http://www.bassplayer.com/article/tc-el ... 010/110545parker wrote:@migor8 to je nesto novije, bas skoro sam gledao tc i toga nije bilo.
deluje primamljivo... jos kad bi doslo kod nas za neku normalnu cenu...
Gallien & Krüger 210BLX?Sta mislite o ovom boksu?Neka iskustva i tome slicno...
- sirac-šunka
- vragolan
TC Electronic Rabel Stack se pojavio izuzetno brzo pošto ga je TC uopšte izbacio na tržište, tako da verovatno da će i ovaj fini kombić da bude, možda čak i vrlo skoro kod nas!parker wrote:http://www.bassplayer.com/article/tc-el ... 010/110545parker wrote:@migor8 to je nesto novije, bas skoro sam gledao tc i toga nije bilo.
Ja ti predlažem da ovo definitivno pažljivo isprobaš. A ni cena neće biti mnogo drugačija od ove sa thomann-a.
- sirac-šunka
- vragolan
Backline je najslabija serija GK-a, možda će za tih 150-tak evara i da pozavrši po neki poso, ali nemoj da očekuješ da je ovim proizvodom GK rešio da pokloni svojim mušterijama neku veću vrednost od te cene koja stoji ovde...fic177 wrote:Gallien & Krüger 210BLX?Sta mislite o ovom boksu?Neka iskustva i tome slicno...
Naravno, 150-tak evra za 210 box zvuči vrlo primamljivo, ali ima ona izreka: "Nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine stvari". Ako si ipak dovoljno bogat, pazari ovaj box, akaj ga godinu dana pa napiši iscrpan revju, rado bi ga pročitao.
A i šta se uvatili za taj Thomann i cene tamo, kad to nama ovde ništa skoro ne znači... Posebno kad je reč o GK-u... Treba nam GK distributer za Srbiju, ako se uskoro niko ne prihvati tog posla, ja ću!

Ovo mi se već dopada, ali opet nisam siguran da li je konkurencija ovom novom TC-ju.

ovo zaista jeste vredno paznje, sudeci po onom sto moze da se procita.sirac-šunka wrote:TC Electronic Rabel Stack se pojavio izuzetno brzo pošto ga je TC uopšte izbacio na tržište, tako da verovatno da će i ovaj fini kombić da bude, možda čak i vrlo skoro kod nas!parker wrote:http://www.bassplayer.com/article/tc-el ... 010/110545parker wrote:@migor8 to je nesto novije, bas skoro sam gledao tc i toga nije bilo.
Ja ti predlažem da ovo definitivno pažljivo isprobaš. A ni cena neće biti mnogo drugačija od ove sa thomann-a.
ako stigne ovde sa nekom odgovarajucom cenom to bi moglo biti to...
[youtube]jygmDLG0CnE&feature=related[/youtube]
to bi bilo to, sad pomozi boze i sreca lovacka...
to bi bilo to, sad pomozi boze i sreca lovacka...
Meni se opasno svidja ovako preko youtube ali videcemo kad i ako stigne 

Koliko li ce lesnjaka ovo kod nas da kosta?
- sirac-šunka
- vragolan
Pa jedno 650-700 grama, pretpostavljam 

I ja se nadam toj ceni. Mislim da ne bi trebalo da bude vise
Hvala!sirac-šunka wrote:Backline je najslabija serija GK-a, možda će za tih 150-tak evara i da pozavrši po neki poso, ali nemoj da očekuješ da je ovim proizvodom GK rešio da pokloni svojim mušterijama neku veću vrednost od te cene koja stoji ovde...fic177 wrote:Gallien & Krüger 210BLX?Sta mislite o ovom boksu?Neka iskustva i tome slicno...
Naravno, 150-tak evra za 210 box zvuči vrlo primamljivo, ali ima ona izreka: "Nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine stvari". Ako si ipak dovoljno bogat, pazari ovaj box, akaj ga godinu dana pa napiši iscrpan revju, rado bi ga pročitao.
- sirac-šunka
- vragolan
Molim, mada nisam siguran koliko sam zaista pomogao
A btw, verovatno si video onaj aktuelan oglas za ovaj boxić na kupujem-prodajem, moram da kažem da je to koliko lik traži čist bezobrazluk! Zaobiđi u širokom luku!

A btw, verovatno si video onaj aktuelan oglas za ovaj boxić na kupujem-prodajem, moram da kažem da je to koliko lik traži čist bezobrazluk! Zaobiđi u širokom luku!
Pa upravo me je to i navelo da pitam...Ja imam Hartke LH500 glavu i iskreno jurim Hartke xl 4.5 boks ali dok ne skupim lovu mislio sam da pazarim nesto za vreme ali ga onaj lik pretera...Trazi vise nego nov koliko kosta...sirac-šunka wrote:Molim, mada nisam siguran koliko sam zaista pomogao![]()