Izgleda da se admin na forumu više trudi od prodavaca u radnji.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ja sam pobornik teorije - "Ako lutka hoće zeca - dobiće zeca!"sirac-šunka wrote:Ja sa mixom komuniciram preko njihovog foruma i za sada mi baš fino ide![]()
Izgleda da se admin na forumu više trudi od prodavaca u radnji.
ne brate drukciji su to modeli (alien jeste akustican), al ne znam prosto sta bih pre uzeo: Corvette ili ThumbThe Mask AE wrote:4,5,6 zica i alien je acoustic.
lol i on je pogresio xDsirac-šunka wrote:Vidi se da nisam poznavalac Warwick-a, šta ću...
Smajlic na kraju oznacava da sam se salio.The Mask AE wrote:4,5,6 zica i alien je acoustic.
lol izvini nisam shvatio xDThe Mask AE wrote:Smajlic na kraju oznacava da sam se salio.The Mask AE wrote:4,5,6 zica i alien je acoustic.Mislio sam da kupis jedan 4zicani, drugi 5zicani, treci 6zicani i da ti ostane akusticni fretles. Volim ve i ja.
i jos par hiljada evra, za trace eliot preamp, kutije...fiti93 wrote:Steve Harris signature bass. Obozavam zvuk njegovog basa.
Pa dobro. Ima vremena skupice se pare. xDSolomon wrote:i jos par hiljada evra, za trace eliot preamp, kutije...fiti93 wrote:Steve Harris signature bass. Obozavam zvuk njegovog basa.nije zvuk samo iz bassa
jesi li ti svestan koliko kostaju 'tour' pojacala i glave?fiti93 wrote:Pa dobro. Ima vremena skupice se pare. xDSolomon wrote:i jos par hiljada evra, za trace eliot preamp, kutije...fiti93 wrote:Steve Harris signature bass. Obozavam zvuk njegovog basa.nije zvuk samo iz bassa
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest