Jle sam ja lud il mi tih 500 evra ne zvuci mnogo za taj bas???
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Jel probao neko mozda tog Marleaux-a??? malo da se ocisti i sredi i bice to lepo
Čoper, daj slike tvoje pantere 
- sirac-šunka
- vragolan
Pa pazi ovako, videli smo na onom videJu što je okaćio Mićobass, da onaj fini dečko sa naočalama i ona njregova prijatno izgledajuća djevojka sami rendaju, seckaju i šmirglaju i to sve dokle cepanka ne postane predivan bass. Vidimo da oni iako žive u prelepom krajoliku, nisu lenji i ne misle po ceo dan na skijanje i grudvanje, nego marljivo probiraju baš TA debla koja će nekada da postanu predivne gitare. Videli smo da su delovi probrani i da se sve radi od jedne do druge oparacije rućno... Ja mislim, ako bi je on dao za 400, da bi to bila prava cena.bassnoob wrote:Jel probao neko mozda tog Marleaux-a??? malo da se ocisti i sredi i bice to lepo![]()
Osim jedne stvari - takve gitare obično ne dolaze sa fiskalnim računom, ako razumete šta bih da kažem...
istina
uvek valja probati sniziti cenu....al ako sve to radi kako bi trebalo, moguce da cu ga kupiti
moram samo da se organizujem nekako da se to proba
uvek valja probati sniziti cenu....al ako sve to radi kako bi trebalo, moguce da cu ga kupiti
- sirac-šunka
- vragolan
Pazo ovako... očekujem podebeli procenat...

A?!PainKiller93 wrote:True Temperament fretboard
Sta bre 400e? I 500 je dovoljno sumnjiva cena - pa samo hardver na njoj kosta toliko... Ako ovo nije neka bezobrazna prevara, kupuj i ne razmisljaj. Povedi nekog iskusnijeg kolegu da ga nagazi malo. Mozes i nekog sa foruma, skontao sam da Cope voli cevape... 
- PainKiller93
Svaki prag se radi po intonaciji, i onda budu bas cudno zakrivljeni. Uglavnom to ugradjivanje kosta oko 1000 evra mislim, tako je on bar rekao, i kaze da je gitara onda uvek u intonaciji takoreci. Mnogo ludo izgleda, kad je izvadio bas, svi blenemo u vrat i gledamo sta je onoBozha wrote:A?!PainKiller93 wrote:True Temperament fretboard
Evo sajta, pa koga zanima... http://www.truetemperament.com/site/ind ... go=0&sgo=0
ludilo 

nesto preko petsto evrica za ekscentricni fretdzhob

nesto preko petsto evrica za ekscentricni fretdzhob
- sirac-šunka
- vragolan
Pa, niko nije primetiJo ironiju u mojem postu...Funkd wrote:Sta bre 400e? I 500 je dovoljno sumnjiva cena - pa samo hardver na njoj kosta toliko... Ako ovo nije neka bezobrazna prevara, kupuj i ne razmisljaj. Povedi nekog iskusnijeg kolegu da ga nagazi malo. Mozes i nekog sa foruma, skontao sam da Cope voli cevape...
Ima i ono nešto sićušnim slovima...
Kad uđemo da gledamo gitaru, a ja u crnom mantilu prvo tražim vlasniku račun, potvrdu o poreklu instrumenta, carinsku deklaraciju, zatim lični kartu, te onda opserviramo ukupno tehničko stanje gitare, pa onda pregovaramo o ceni, zatim uzmemo mito da mu progledamo kroz prste i ne privedemo ga odmah na informativni razgovor u stanicu, a za ostatak para odemo na ćevape 
- sirac-šunka
- vragolan
he-he ova ti dobra
super bi bilo kad bi to moglo...
BTW, zovite i mene, nije mi mnogo daleko...
super bi bilo kad bi to moglo...
BTW, zovite i mene, nije mi mnogo daleko...
hahhahahahahahaahaa.....zvuci dobro.Zvao sam danas coveka, al se ne javlja na mobilni..... 
bassnoob wrote:hahhahahahahahaahaa.....zvuci dobro.Zvao sam danas coveka, al se ne javlja na mobilni.....
Pa to je ta priča - nepoznat broj, potraga...
Šalim se naravno. Uzmi to ako se nešto izdogovarate. Prvo što može da se kupi u sličnoj klasi nije ispod hiljadarke...
pa to
ma ja vec jedno godinu dana skupljam pare za nesto tako malo ozbiljnije (nije sto mi je neophodno, nego sto volim), tako da bih imao i za to i za cevape
al moram da se slozim sa tobom, da je boja lepa, al ne bas za bas.....kad je lepo drvo, ne treba to farbati
ma ja vec jedno godinu dana skupljam pare za nesto tako malo ozbiljnije (nije sto mi je neophodno, nego sto volim), tako da bih imao i za to i za cevape
al moram da se slozim sa tobom, da je boja lepa, al ne bas za bas.....kad je lepo drvo, ne treba to farbati