Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Ne znam, ja sam imao odlicne utiske i bilo mi je super, mozda zato sto sam muzicki neobrazovani napaljeni klinac, ali je meni odande delovalo kao da sviraju s' dusom. Svako ima svoje misljenje na kraju...
koncert je sranje bio
1.nije metal
2.nema 'torzije
3.basista nume svira
1.nije metal
2.nema 'torzije
3.basista nume svira
sixstring wrote:koncert je sranje bio
1.nije metal
2.nema 'torzije
3.basista nume svira

Opusteno, svako ima svoje misljenje, sve je individualni dozivljaj

brate...pax404 wrote:sixstring wrote:koncert je sranje bio
1.nije metal
2.nema 'torzije
3.basista nume svira![]()
![]()
cjoooj jel moram ja da pisem da se zajebavam
cjoooooooooj

- The Mask AE

- DJ_MY_SOUL
Ozvucenje je bilo jako ocajno. Pogotovo Marcus-ovo. Za nas smrtnike ono je zadovoljavajuce dobro, ali zar mozemo ocekivati da tri zive legende bas gitare sivraju na onome? Njima je gore sigurno lepo zvucalo ali dole...
i ja bih mogao pomenuti ozvucenje...u prvih 10-15 minuta koncerta je bilo ocajno...posle je bilo dosta dosta bolje...ali zanemario sam to...i dalje fantastično !
E sad mi krivo sto nisam bio....

pa vidio si valjda onolike monitore...sigurno da jeste...DJ_MY_SOUL wrote:Ozvucenje je bilo jako ocajno. Pogotovo Marcus-ovo. Za nas smrtnike ono je zadovoljavajuce dobro, ali zar mozemo ocekivati da tri zive legende bas gitare sivraju na onome? Njima je gore sigurno lepo zvucalo ali dole...
Ma ne, ukapirao sam ja da se zajebavas, svideo mi se post u gomili ovih "ozbiljnih", a i lepo pokazuje da svako ima svoje misljenje, jeltesixstring wrote:brate...pax404 wrote:sixstring wrote:koncert je sranje bio
1.nije metal
2.nema 'torzije
3.basista nume svira![]()
![]()
cjoooj jel moram ja da pisem da se zajebavam
cjoooooooooj

Sto se ozvucenja tice, nesto sam nacuo da nije njihovo, nego da je neko od lokalnih prodavaca snabdevao? Znam jer je bilo price o nekoj glavi na kojoj je Wooten trebao da svira...
ono ozvucenje definitivno nije njihovo...
Shou trojce solo orjentisanih basista je bila onanija u najavi... Ko je hteo romantiku bice prilike 23. na George Bensonu... Ko se razocarao, verovatno je zalutao.DrGreenthumb wrote:A sad ozbiljno - previse masturbacije, premalo muzike, doduse bilo mi je jako interesantan Stanley na celu, cist rock'n'roll...
Vece sa idolima je lepo iskustvo. Sad cekam nastupe svakog od njih pojedinacno. Kazu pasce vize, bice prilike...

A sto se zvuka tice, stvarno je bio krsh. Ali kako uopste ozvuciti 3 supersonicna basa da se razgovetno cuju?!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Aha, a kaze se trojIce i orIjentisan, just so ya know... Zalutao ili omatorio ocigledno...Bozha wrote:Shou trojce solo orjentisanih basista je bila onanija u najavi... Ko je hteo romantiku bice prilike 23. na George Bensonu... Ko se razocarao, verovatno je zalutao.DrGreenthumb wrote:A sad ozbiljno - previse masturbacije, premalo muzike, doduse bilo mi je jako interesantan Stanley na celu, cist rock'n'roll...
Vece sa idolima je lepo iskustvo. Sad cekam nastupe svakog od njih pojedinacno. Kazu pasce vize, bice prilike...
A sto se zvuka tice, stvarno je bio krsh. Ali kako uopste ozvuciti 3 supersonicna basa da se razgovetno cuju?!
Ja ih gledao svojevremeno posebno, i bio je mnogo muzikalnije, tja, mozda sam ocekivao nesto slicno a ne Malmsteen-like bazljezgarije

- DJ_MY_SOUL
Posto sam bio na tonskoj probi, imam snimak sa nje kako mi srbi ne omgucavamo najvecim majstorima danasinjice da se nasitumuju. Onaj tamo gore Wooten zagreva prste do dole fizikalaci sava centra cukaju eksere. Stanely Clark gleda i ne veruje...
Da ne verujes... Jel bi mogli i mi da vidimo snimak?