The Mask AE wrote:Moj post je govorio o izgledu i nastupu doticnog... ae reci coveka.
O muzici ne raspravljamo.
O njemu ne zelim da se obrazujem.
Kada zelim da se obrazujem oko muzike ja slusam-muziku.
Kada sam rekao "muziku" prvo sto mi je sinulo jeste:
Ne izvinjavam se nikome, tako da ukoliko su moji stavovi na ovom forumu bilo koga uvredili-neka su.
Bozha wrote:Richard Bona...
pa ti vrsis genocid nad neistomisljem!
btw i ja slusam majlsa i henkoka ponekad
ja ne znam zasto ljudi ne gotive Flea-a, svi ga smatraju kao za... ne znam ni ja... bezveznog...
meni je on jedan od glavnih uzora, ima super tehniku slap-pop, jedan od najboljih funk basista...
meni je covek #1
sirac-šunka wrote:Ja sam skinuo, slusao sam nije lose... mada nisam dugo slusao takvu muziku, trebalo mi je vremena da se naviknem...
postujem svacija mislja, ali na mene je ovaj album uticao kao nijedan drugi. verovatno zato sto mi je prvi 'complex' album koji sam poslusao/zavoleo...a brate probaj da ga skines, liku su stvarno mnooogo lepe deonice.
cope_ns_89 wrote:ja ne znam zasto ljudi ne gotive Flea-a, svi ga smatraju kao za... ne znam ni ja... bezveznog...
meni je on jedan od glavnih uzora, ima super tehniku slap-pop, jedan od najboljih funk basista...
meni je covek #1
ja sam skontao da svi ljudi bash njega gotive
meni je on ok, ali su mi RHCP smor za uho, zasto ne znam, licni afiniteti reklo bi se.
Stalker wrote:...nadam se da ce ti se svideti
javi mi kad ga poslusas.
Evo preslušao sam ga a i ovaj iz 2008 -nije loš basista! he he
Ali daleko je to od fusiona ili jazza, čovek samo dobro ubacuje slapping u metal zvuk... sve su živo smućkali: korn, machine head, limp bizkit pa čak mi se učinilo da prepoznajem uticaj fer factory...
ovaj novi je malo moderniji ima uticaje novog zvuka tipa 3 doors down i te fore...