Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Zli prodavac turskih farmerki sa Zelenog VencadelakroA wrote:malo sam se igrao...
HAHAHAHAHA![]()
mislim da im fali malo duse u muzici koju svirija
Odlicno! Neverovatno! To je i zasluzio!!! Uskoro cu ja da okacim moj snimak kucanja eksera na probidelakroA wrote:malo sam se igrao...
HAHAHAHAHA![]()
Pa otprilike je ko kad bi ti došle tri pič** do jaja, ne bi znao koju prvu, tako ni ja nisam imao ojentir šta da slušam i ko uopšte šta svira kad sva trojica izuvaju, i sve do čika Stenli nije objasnio solo deonicu na kontrabasu - za mene kraj svirkeEsoX wrote:hmm... stvarno su mi utisci dosta podeljeni.. na momente sam zaista uzivao (klavijaturistina solaza, miler na soprano saxu...) ali generalno nisam nesto posebno odusevljen. Svakako njih trojica su odlicni basisti ali zajedno mislim da im fali malo duse u muzici koju svirija.
To sto su njih troica odlicni basisti i kako ti kazes "izuvaju" ne garantuje uopste dobru muziku! Na koncert nisam otisao da vidim krajnje "simpaticnu" koreografiju troice trenutno mozda i najboljih basista, ili zbog profesionalne deformacije da im gledam u prste sta, kako i ko od njih sviraja... tako da me taj deo nastupa nije ni malo impresionirao..Cope wrote:
Pa otprilike je ko kad bi ti došle tri pič** do jaja, ne bi znao koju prvu, tako ni ja nisam imao ojentir šta da slušam i ko uopšte šta svira kad sva trojica izuvaju, i sve do čika Stenli nije objasnio solo deonicu na kontrabasu - za mene kraj svirke![]()
![]()
ps. Al reci kakva svirka bez ijednog gitariste![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest