squier precision cv
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: squier precision cv
pa, moze da se desi... ali ne verujem da ce neka prosecna kamera to izvesti kako treba, ipak je zvuk pipava stvar...
haha, pa pada mi na pamet sr300, ali nisam ga imao u rukama nego ono sto sam citao o njemu mi zvuci ok...Bozha wrote:I pazi se... Jos dan dva na forumu i poceces da sumnjas, javice ti se bar 5 predloga, 3 velike dileme, u svakom jajetu nadjes dlaku, na kraju ces kupiti nesto sto veze nema, samo zato sto si previse racionalisao... Dobar ti je izbor, povedi nekog iskusnijeg da ti ne zapadne skart komad i neces se pokajati.
sutra idem u mitros pa cu valjda uzeti taj prec, nadam se da ce biti kakav treba jer imaju samo 1. ako bog da
eto mene sutra naoruzan i spreman

Let the mojo be with u...parker wrote:haha, pa pada mi na pamet sr300, ali nisam ga imao u rukama nego ono sto sam citao o njemu mi zvuci ok...
sutra idem u mitros pa cu valjda uzeti taj prec, nadam se da ce biti kakav treba jer imaju samo 1. ako bog da
eto mene sutra naoruzan i spreman))

hehe, samo da se pohvalim... stigao preca

stavicu sutra neku slicicu, sad nemam vremena...

stavicu sutra neku slicicu, sad nemam vremena...

Neka je sa srecom 

- sirac-šunka
- vragolan
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeijjjjjjjjjjjj 

evo par slicica za ilustraciju:

osim gitare kupio sam i ovaj "stagg" soft case, zgodna stvarcica...

osim gitare kupio sam i ovaj "stagg" soft case, zgodna stvarcica...
HVALA, HVALA, EVO PIĆENCE NA MOJ RAČUN...

pa narode, zadovoljan sam. zvuk je super, vrat je isto super, sve mi se sviđa... a jedna stvar mi se malo manje svidja pa da vidimo sad ima li leka? u odnosu na neke druge gitare (druge modele) koje sam probao čini mi se da je žica 'e' nekako labava. a setap je prilično ok. pa da li da promenim žice ili šta da radim? ili da se navikavam ako je to kod preca tako... sad, kažem sve drugo mi je ok pa ću nekako podneti to ako mora ali bilo bi mi lepše ako može da je malo zategnutije... ima li leka?

pa narode, zadovoljan sam. zvuk je super, vrat je isto super, sve mi se sviđa... a jedna stvar mi se malo manje svidja pa da vidimo sad ima li leka? u odnosu na neke druge gitare (druge modele) koje sam probao čini mi se da je žica 'e' nekako labava. a setap je prilično ok. pa da li da promenim žice ili šta da radim? ili da se navikavam ako je to kod preca tako... sad, kažem sve drugo mi je ok pa ću nekako podneti to ako mora ali bilo bi mi lepše ako može da je malo zategnutije... ima li leka?
Ja sam primetio da su mi zice na 5 zicanoj ariji "labavije" ali je verovatno razlog tome sto imaju godinu dana
Neka neko stariji iskusniji kaze, ali moguce je da je to problem, ne bih znao.
Reci mi, kufer nije isao uz bass? Da li je u pitanju onaj Proel, malo tvrdji? Ako jeste gde si ga pazario i za koju lovu?
Ako nije tajna 

Reci mi, kufer nije isao uz bass? Da li je u pitanju onaj Proel, malo tvrdji? Ako jeste gde si ga pazario i za koju lovu?

-
Kupi nove zice, svakako...
Cestitam, napravio si pravi izbor... welcome to the P family
Cestitam, napravio si pravi izbor... welcome to the P family

Cestitke i od mene,da te sluzi 100 godina!
A sto se zica tice,koliko sam ja skontao,razlika u tenziji zavisi od proizvodjaca e sad ne znam sta da ti predlozim,meni su nekako najbolje cucale elixir. U svakom slucaju zameni zice,videces,zvucace i bolje i svezije !

A sto se zica tice,koliko sam ja skontao,razlika u tenziji zavisi od proizvodjaca e sad ne znam sta da ti predlozim,meni su nekako najbolje cucale elixir. U svakom slucaju zameni zice,videces,zvucace i bolje i svezije !

kofer je "stagg", kupio sam ga u mitrosu jer uz gitaru se dobija par inbusa i to je to. kofer uzmes posebno a cena je 7735d
evo link koji sam nasao prema modelu. http://www.curlymusic.co.uk/index.pl?br ... 6&detail=3
a zice... voleo bi neke malo "nategnutije", da se tako izrazim. videcu jos sta ima na temu preca na temi o zicama

evo link koji sam nasao prema modelu. http://www.curlymusic.co.uk/index.pl?br ... 6&detail=3
a zice... voleo bi neke malo "nategnutije", da se tako izrazim. videcu jos sta ima na temu preca na temi o zicama
nek je sa srecjom....
taj bas je probao moj uchitelj i bio je veoma zadovoljan

taj bas je probao moj uchitelj i bio je veoma zadovoljan

Jbg China, oko izrade i finisha su se potrudili, ali su verovatno na zicama ustedeli koliko su mogli... to se svakako menja. Biraj deblje i sa hexagonalnim jezgrom.
-
Malo sam bio odsutan sa foruma ali sam srećan što "naoružanje" stiže u prave ruke...
Bass je prva liga, kad to krene da svirai da miluje čulo sluha..
Kompadre ! mi južnjaci kažemo " Sas zdravlje da se služiš !"....
Neka se prenosi od tatka na sina od sina na unuka.....
Jedva čekam da prepoznam ovaj bas na youtube-u...
Veliki pozdrav i samo udri !!!
Bass je prva liga, kad to krene da svirai da miluje čulo sluha..
Kompadre ! mi južnjaci kažemo " Sas zdravlje da se služiš !"....
Neka se prenosi od tatka na sina od sina na unuka.....
Jedva čekam da prepoznam ovaj bas na youtube-u...
Veliki pozdrav i samo udri !!!