evo da se ukljucim i ja u pricu

ja sam prvo i poceo razmisljanje sa idejom da kupim neki kombo... iz razloga prakticnosti koje su ljudi ovde vec i pobrojali... malo, zgodno i sl.
ovaj ampeg 115, video sam ga i pre al sam ga nekako bio otpisao racunajuci malo mi je 100w. a ne znam da li se za njega moze prikaciti dodatni kabinet, to bi resilo sve probleme...
ali, verovatno ne moze... cena mi je sasvim ok, uklapam se... to je i u tomanu toliko, cak malo vise. da kazem i ovo, nasao sam na amazonu AMPEG SVT MICRO VR HEAD za 300$, to bi mi isporuceno u beograd kostalo 400e samo za glavu. malo previse racunajuci da bi i kabinet dodatno kostao slicno, par hiljada manje. a moja karijera jos nije ni pocela.
zakljucak:
dosao sam na ideju da kad stignem obidjem par majstora za pojacala, objasnim sta bi zeleo i zamolim da mi jave kad naleti nesto tako. i kad to naidje da kod tog majstora to i servisiram i dovedem maksimalno u red. i da imam nesto kvalitetno i trajno... tu spada neki trace, marshall, ampeg, sta naleti. kad smo kod toga, kazite koja bi bila neka normalna cena za ovaj trace sa slike iznad, i za nesto slicno a preporucljivo, da znam gde sam u toj prici.
druga varijanta bi bila verovatno ovaj kombo ampeg, vidim da ga svi hvalite, zvuk je sigurno dobar a cena je solidna.
samo, zaista nisam pametan jel dovoljno tih 100w, ako moze neko nek ovo prokomentarise. kazem, kad bi moglo da primi dodatni kabinet ne bi bilo dileme. mozda neko moze da predlozi neki dobar kombo koji
moze da primi dodatni kabinet, onda nema zime sto se tice snage a i ne moram odmah to da dokupim, vec kad se skupi jos koja parica.