Da li ovo valja?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Helena

Re: Da li ovo valja?

Post by Helena » 26 Nov 2010, 00:30

Niije hitno, sta znaam, raspitacu se jos tu i taamo, a ako nistaa juricu jos jedan posliic pa cemo videtiii vec. Nadam se da ce se isplatiti. :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 26 Nov 2010, 01:46

http://www.musiccentar.com/i-4047/vinta ... bas-gitara
http://www.musiccentar.com/i-846/vintag ... bas-gitara
Eto ti u tom cenovnom rangu....ovo ni jedno ni drugo nije loshe...probaj svakako... :ziveli:

Bozha

Post by Bozha » 26 Nov 2010, 10:30

Ovo vredi probati... http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-B ... _id=794410 .
Ako je sve ok, to je super gitara za te pare. I za ono sto bi zelela da sviras...

nnkvocka

Post by nnkvocka » 26 Nov 2010, 11:01

Taj lik sto prodaje Yamahu je iz Kostolca, opstina Pozarevac :) Zvao sam ja njega jer sam bio zainteresovan da uzmem taj bass i da ga pretvorim u fretless. Tada je cena bila 300eur i rekao je da ce ga dati za 250, ali pod uslovom da ja licno dodjem po nju. Posto momče kaze da je hitno, verovatno je sada i raspolozen da je salje kurirskom sluzbom. Posto je bass u koferu, moze slobodno da se salje bez brige da ce biti ostecen u transpotu, a na slikama se vidi da je bass samo musav i zapusten od ne sviranja. Ovo je za mene jedan od BestBuy-ova, ako ti mala ovo ne iskoristis, ja cu!

groove

Post by groove » 26 Nov 2010, 11:18

Uz uvazavanje misljenja dragih kolega, ja bih na tvom mesto ipak kupio nekog Skvajera,..ovi dez basici su stvarno dobri,jeftini i svirljivi su veoma, a s obzirom da si zensko vrat ce itekako pogodovati tvojim prstima.

Ovaj Bozhin predlog je stvarno super za te novce,ali mislim da ti je 5 zica mnogo..pozzz

andrej]

Post by andrej] » 26 Nov 2010, 13:03

skvajer jazz basici stvarno fino zvuce i prijatni su za sviranje, vrat je tanak i fin - ne smeta onim sa manjim rukama. osim sto su JAKO teski. mog bivseg basistu mozete provaliti na ulici jer mu je jedno rame nize od drugog, bas zbog tog jazz bassa, koji je uzeo negde u mitrosu. uzmi i torbu sa 2 kaisha obvz, cak je i tako tezak, kad ga na ledjima nostis. verovatno je duplo tezi od skvajer telekastera kojeg sam imao do skoro, a i epiphone les paula. a lp i tele su poprilicno teske gitare. ima da te boli rame posle 2 sata probe. imao sam jos samo jednu zamerku, a to su mnogo losi potovi koji krce. zameniti odma.

Helena

Post by Helena » 26 Nov 2010, 19:41

nnkvocka wrote:Taj lik sto prodaje Yamahu je iz Kostolca, opstina Pozarevac :) Zvao sam ja njega jer sam bio zainteresovan da uzmem taj bass i da ga pretvorim u fretless. Tada je cena bila 300eur i rekao je da ce ga dati za 250, ali pod uslovom da ja licno dodjem po nju. Posto momče kaze da je hitno, verovatno je sada i raspolozen da je salje kurirskom sluzbom. Posto je bass u koferu, moze slobodno da se salje bez brige da ce biti ostecen u transpotu, a na slikama se vidi da je bass samo musav i zapusten od ne sviranja. Ovo je za mene jedan od BestBuy-ova, ako ti mala ovo ne iskoristis, ja cu!

Uhu, ovo je stvarno super ponuda, mada me brine to sto ima 5 zica :?

A sto se tice slanja, nisam sigurna jer ne pishe da i kofer prodaje :?:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 26 Nov 2010, 20:42

Ide i kofer uz nju-mora! ali mozes u svakom slucaju da nazoves i pitas ;) dajte bre ljudi, sta ste se usr4li od male bezopasne H zice (mica moja), to svakome dobro dodje pre ili kasnije

sixstring

Post by sixstring » 26 Nov 2010, 22:03

nnkvocka wrote:dajte bre ljudi, sta ste se usr4li od male bezopasne H zice (mica moja), to svakome dobro dodje pre ili kasnije
amin :ziveli:

Helena

Post by Helena » 27 Nov 2010, 14:50

nnkvocka wrote:Ide i kofer uz nju-mora! ali mozes u svakom slucaju da nazoves i pitas ;) dajte bre ljudi, sta ste se usr4li od male bezopasne H zice (mica moja), to svakome dobro dodje pre ili kasnije
Haha, pa doobro, ne znam ja, zato piitam. :)

fic177

Post by fic177 » 27 Nov 2010, 14:59

Helena wrote:
nnkvocka wrote:Taj lik sto prodaje Yamahu je iz Kostolca, opstina Pozarevac :) Zvao sam ja njega jer sam bio zainteresovan da uzmem taj bass i da ga pretvorim u fretless. Tada je cena bila 300eur i rekao je da ce ga dati za 250, ali pod uslovom da ja licno dodjem po nju. Posto momče kaze da je hitno, verovatno je sada i raspolozen da je salje kurirskom sluzbom. Posto je bass u koferu, moze slobodno da se salje bez brige da ce biti ostecen u transpotu, a na slikama se vidi da je bass samo musav i zapusten od ne sviranja. Ovo je za mene jedan od BestBuy-ova, ako ti mala ovo ne iskoristis, ja cu!

Znam taj bass i coveka koji ga prodaje.Bass odlicno zvuci i radi.Lik poseduje sada nekog Fendera Deluxe 5 pa zato prodaje tu Yamahu.Ja preporucujem makar da probas taj bass ako ti iole znaci moje subjetkivno misljenje.

Veliki pozdrav i javljaj kako je prosla kupovina!

Helena

Post by Helena » 27 Nov 2010, 15:01

fic177 wrote:
Helena wrote:

Znam taj bass i coveka koji ga prodaje.Bass odlicno zvuci i radi.Lik poseduje sada nekog Fendera Deluxe 5 pa zato prodaje tu Yamahu.Ja preporucujem makar da probas taj bass ako ti iole znaci moje subjetkivno misljenje.

Veliki pozdrav i javljaj kako je prosla kupovina!
Nema sta, ponuda je super, samo se nadam da cu uspeti da skupim novac dok ga neko ne kupi, hvala na savetuu u svakom slucaju. :)
Pozdrav !

pax404

Post by pax404 » 29 Nov 2010, 00:37

Stanko wrote:
Helena wrote:pih.

a necu metalcugu, hocuu jazz :D
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/485 ... --Natural/
ovo je 300e znam, ali bas ga uze isti taj pax, i danas sam cuo taj bass, jako jako lepo radi, i jos je jazz bass :D
strpi se malo juri polovnjake, vuci nekog sa sobom da proba tu gitaru pre nego pazaris...
ili ako nije hitno skupi jos koji dinar ;)
Kao što ti Stanko reče. Da sam kupio ovo kada sam prvi bejs uzimao sada bih bio teži za iljadu evra i dromboljao bih ko blesav. Imam još i Ariju na šteku, nosiću je na posa da tamo svirkam ponekad.

Dakle moja preporuka je ovaj Skvajer (ili bilo koji iz VM ili CV serije) ili Arija STB JB DX 5 (aktivna petožičana). Realna cifra za taj polovan bas nije preko 200, a svira za sve te pare.

:ziveli:

Helena

Post by Helena » 05 Dec 2010, 18:26

Hvala svima na savetima. :) Posle preracunavanja i ostalog sto ide uz to, kupila sam Ibanez GSR200 od jedne basistkinje koja kupuje sebi novi bass, za 150e.
Ocuvan je skroz, nije sad nesto posebno, ali za pocetak mi je dosta, ipak treba kupiti i torbu, pojacalo, kabl i ostalu opremu.

Pa eto tako, ja samo da vam javim sta sam na kraju uradila. Pocela sam polako sa ucenjem, hvala jos jednom na savetimaa. :D

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 05 Dec 2010, 19:09

odlican bass za pocetak, sa srecom :metal: :mrgreen:

Post Reply