da li je ovo lepa ponuda????

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

MetalFunk

Re: da li je ovo lepa ponuda????

Post by MetalFunk » 22 Feb 2011, 00:34

Nek ti to bude za nauk. :P

Salim se, salis se, znamo se, ne znamo se... Samo opusteno :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Feb 2011, 06:30

Ja u poslednje vreme daleko vise vremena provodim svirajuci 'na suvo'. Kad blejim nocu u TV. Mislim, cisto konstatujem, nit preporucujem, nit ne preporucujem. Ali kazem, sviram oko 90% 'na suvo'. Akusticno u principu mada nisu akustare u pitanju. Nisam ni u sta ukljucen. It's fun. Slusam u stvari note i melodije, ne slusam 'ton' i efekte, to me smara.

Naravno, cenim da pomaze znacajno oko tehnike. Ako se lepo cujes u akusticnoj situaciji i sve je kristalno jasno i artikulisano, kad se ubodes u ojacavaleca rezonski bi bilo da ga pokidas. :bambi:

the bassman

Post by the bassman » 22 Feb 2011, 11:16

Dersu Uzala wrote: Ako se lepo cujes u akusticnoj situaciji i sve je kristalno jasno i artikulisano, kad se ubodes u ojacavaleca rezonski bi bilo da ga pokidas. :bambi:
Sorry, ne zelim da teram uz vetar ali mislim da si ovde totalno u krivu. Da bi znao dobro da kontrolises svoj instrument(po meni), trebao bi obavezno sa celokupnim setup-om da vezbas. Nije uopste isto svirati na suvo. Sviram i ja cesto tako ali to je samo cisto razgibavanje prsiju. :ziveli:

SonicX

Post by SonicX » 22 Feb 2011, 14:09

decko pitao za staga a vi ga ubiste sa sviranjem na suvo :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Feb 2011, 14:21

Ma ne isplati se ovo 25Evra - stagg...Mislim Stagg je ono bezveze, to pojacalo vredi po meni 50evra, gitara 120...Mada mozda se i varam, ali za te pare moze mnoogo bolji bass da se nadje... :ziveli:

Cope

Post by Cope » 22 Feb 2011, 15:46

Realna cena je 150-180 evra za ceo set.

H3atman

Post by H3atman » 22 Feb 2011, 15:55

MetalFunk koliko godinica imas, tLinaes'???

Salim se, salis se, znamo se, ne znamo se... Samo opusteno???? :povrac:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 22 Feb 2011, 16:00

H3atman wrote:MetalFunk koliko godinica imas, tLinaes'???

Salim se, salis se, znamo se, ne znamo se... Samo opusteno???? :povrac:
Idi igraj ragbi, i izbijaj si mozdane celije.

Image

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Feb 2011, 16:09

Ljudi, resavajte probleme na PP! :ziveli:
Cope wrote:Realna cena je 150-180 evra za ceo set.
Slazem se apsolutno! vishe mi vuce ka 150 :D :ziveli:

H3atman

Post by H3atman » 22 Feb 2011, 16:10

Yep, ragbi...
Talk about MOZDANE CELIJE, hahaha...
Realno si zaluzio hejt, sinko ispeci pa reci, to sto imas 2 'iljade psotova na forumu ne zanci da si popio svu pamet sveta, samo imaj postovanja prema tudjem misljenju, iako mislis suprotno...
Brani svoj stav argumentima, a ne vrecama krompira, ili se kod tebe u selu to tako radi???

over and out... :theyareontome_2:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 22 Feb 2011, 16:19

H3atman wrote:Yep, ragbi...
Realno si zaluzio hejt, sinko ispeci pa reci, to sto imas 2 'iljade psotova na forumu ne zanci da si popio svu pamet sveta, samo imaj postovanja prema tudjem misljenju, iako mislis suprotno...
Brani svoj stav argumentima, a ne vrecama krompira, ili se kod tebe u selu to tako radi???

Izvinjavam se, cica sesirko...

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Feb 2011, 19:19

Mislim da ista stvar važi i za električnu gitaru i za bas - gitara plus bilo kakva vrsta amplifikacije čine kompletan instrument, i mislim da sviranje na suvo samo pomaže delimično da prsti ostanu koliko toliko u kondiciji, ali o nekom pravom sviranju tu nema ni govora. Pre svega mislim da nikad ne može dinamika da se postigne kako valja ako stvarno ne čuješ ono što treba da izađe iz tih žica. Sve sitne nepreciznosti u sviranju se li ne čuju, ili se čuju daleko manje. Gomila stvari je jednostavno besmislena za vežbanje bez pojačala, odnosno bilo kakvog rezervnog rešenja. Dati sve pare na bas ima smisla ako ti je za 3 nedelje rođendan, pa će da se napabirče novci za neko pojačalce. Naravno, kad se nema izbora, nekako se vežba i na suvo, ali budimo realni - da to valja, niko nikad ne bi kupio pojačalo za kuću, što ipak nije slučaj.

nnkvocka

Post by nnkvocka » 22 Feb 2011, 20:00

MetalFunk wrote:

Sorry Kristijane, ali sada imamo vaznija posla!

@MetalFunk
Nadam se da ce uvesti reputaciju na forumu da mogu da ti zveknem milion minusa jer si ih zasluzio nepromisljenim komentarima. Mozda si ti dobar decko, ovako, kao osoba, ali ovde samo napamet lupetas gluposti, kao da svaki clan samo ceka tebe da ga ti posavetujes, a od iskustva imas zilion postova i gsr180 (ja mislim?). Necu da budem opet neki sudija ovde niti da govorim ko je kakav (imao sam par ispada i krivo mi je sto nisam zadrzao za sebe), ali da dizes temperaturu - tiltuješ! Ne znam da li se ostali clanovi slazu sa mnom i verovatno me ne podrzavaju zbog javne kritike (pogotovo zbog offtopic-a), ali zbog tebe cesto ne zelim ni da palim komp...

Bluesko

Post by Bluesko » 22 Feb 2011, 21:23

Metal fanche, pobratime, ekskuliraj i relaxiraj se, volimo te :ziveli:

SonicX

Post by SonicX » 23 Feb 2011, 02:08

nnkvocka wrote:
MetalFunk wrote:

Sorry Kristijane, ali sada imamo vaznija posla!

@MetalFunk
Nadam se da ce uvesti reputaciju na forumu da mogu da ti zveknem milion minusa jer si ih zasluzio nepromisljenim komentarima. Mozda si ti dobar decko, ovako, kao osoba, ali ovde samo napamet lupetas gluposti, kao da svaki clan samo ceka tebe da ga ti posavetujes, a od iskustva imas zilion postova i gsr180 (ja mislim?). Necu da budem opet neki sudija ovde niti da govorim ko je kakav (imao sam par ispada i krivo mi je sto nisam zadrzao za sebe), ali da dizes temperaturu - tiltuješ! Ne znam da li se ostali clanovi slazu sa mnom i verovatno me ne podrzavaju zbog javne kritike (pogotovo zbog offtopic-a), ali zbog tebe cesto ne zelim ni da palim komp...
Meni zanimljivo, ne znam za ostale :D

Post Reply