Salim se, salis se, znamo se, ne znamo se... Samo opusteno

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Sorry, ne zelim da teram uz vetar ali mislim da si ovde totalno u krivu. Da bi znao dobro da kontrolises svoj instrument(po meni), trebao bi obavezno sa celokupnim setup-om da vezbas. Nije uopste isto svirati na suvo. Sviram i ja cesto tako ali to je samo cisto razgibavanje prsiju.Dersu Uzala wrote: Ako se lepo cujes u akusticnoj situaciji i sve je kristalno jasno i artikulisano, kad se ubodes u ojacavaleca rezonski bi bilo da ga pokidas.
Idi igraj ragbi, i izbijaj si mozdane celije.H3atman wrote:MetalFunk koliko godinica imas, tLinaes'???
Salim se, salis se, znamo se, ne znamo se... Samo opusteno????
Slazem se apsolutno! vishe mi vuce ka 150Cope wrote:Realna cena je 150-180 evra za ceo set.
Izvinjavam se, cica sesirko...H3atman wrote:Yep, ragbi...
Talk about MOZDANE CELIJE, hahaha...
Realno si zaluzio hejt, sinko ispeci pa reci, to sto imas 2 'iljade psotova na forumu ne zanci da si popio svu pamet sveta, samo imaj postovanja prema tudjem misljenju, iako mislis suprotno...
Brani svoj stav argumentima, a ne vrecama krompira, ili se kod tebe u selu to tako radi???
over and out...
Sorry Kristijane, ali sada imamo vaznija posla!MetalFunk wrote:Izvinjavam se, cica sesirko...H3atman wrote:Yep, ragbi...
Realno si zaluzio hejt, sinko ispeci pa reci, to sto imas 2 'iljade psotova na forumu ne zanci da si popio svu pamet sveta, samo imaj postovanja prema tudjem misljenju, iako mislis suprotno...
Brani svoj stav argumentima, a ne vrecama krompira, ili se kod tebe u selu to tako radi???
over and out...
Meni zanimljivo, ne znam za ostalennkvocka wrote:Sorry Kristijane, ali sada imamo vaznija posla!MetalFunk wrote:Izvinjavam se, cica sesirko...H3atman wrote:Yep, ragbi...
over and out...
@MetalFunk
Nadam se da ce uvesti reputaciju na forumu da mogu da ti zveknem milion minusa jer si ih zasluzio nepromisljenim komentarima. Mozda si ti dobar decko, ovako, kao osoba, ali ovde samo napamet lupetas gluposti, kao da svaki clan samo ceka tebe da ga ti posavetujes, a od iskustva imas zilion postova i gsr180 (ja mislim?). Necu da budem opet neki sudija ovde niti da govorim ko je kakav (imao sam par ispada i krivo mi je sto nisam zadrzao za sebe), ali da dizes temperaturu - tiltuješ! Ne znam da li se ostali clanovi slazu sa mnom i verovatno me ne podrzavaju zbog javne kritike (pogotovo zbog offtopic-a), ali zbog tebe cesto ne zelim ni da palim komp...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest