Ja imam Line6 low down LD15(15W) i prezadovoljan sam,imas gomilu efekata,par modova,izlaz sa snimanje i za slusalice.Za te pare je stvarno super pojacalo,imas ga u Artistu na KonjarnikuSonicX wrote:Da li neko ima iskustva sa Line 6 pojacalima?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ja imam Line6 low down LD15(15W) i prezadovoljan sam,imas gomilu efekata,par modova,izlaz sa snimanje i za slusalice.Za te pare je stvarno super pojacalo,imas ga u Artistu na KonjarnikuSonicX wrote:Da li neko ima iskustva sa Line 6 pojacalima?
Jel ima neke karakteristike koje ti se ne svidjaju?bleach wrote:Ja imam Line6 low down LD15(15W) i prezadovoljan sam,imas gomilu efekata,par modova,izlaz sa snimanje i za slusalice.Za te pare je stvarno super pojacalo,imas ga u Artistu na KonjarnikuSonicX wrote:Da li neko ima iskustva sa Line 6 pojacalima?
Ja nemam ni jednu zamerku tom pojacalu,sve sto mi smeta je do mog bass-aSonicX wrote:Jel ima neke karakteristike koje ti se ne svidjaju?bleach wrote:Ja imam Line6 low down LD15(15W) i prezadovoljan sam,imas gomilu efekata,par modova,izlaz sa snimanje i za slusalice.Za te pare je stvarno super pojacalo,imas ga u Artistu na KonjarnikuSonicX wrote:Da li neko ima iskustva sa Line 6 pojacalima?
To sam zeleo da znam. Fala!bleach wrote:Ja nemam ni jednu zamerku tom pojacalu,sve sto mi smeta je do mog bass-a![]()
uvek kolegaSonicX wrote:To sam zeleo da znam. Fala!bleach wrote:Ja nemam ni jednu zamerku tom pojacalu,sve sto mi smeta je do mog bass-a![]()
zanimljivo mozda i jeste, al zanimljiviji je nacin na koji bih dosao do 150 evra koji mi trebaju da bih imao 260 za to pojacalo...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest