Отицање леве руке
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Отицање леве руке
A jel imate neki recept za bolove u desnom ramenu?
Jbte,vi k'o da cepate drva !!! 

Meni se javljao bol u desnom ramenu kad sam promenio kais, cim sam se vratio na stari proslo je... Probaj sa drugim kaisom.
Trebali bi svi da imamo neke siroke kaise da se opterecenje rasporedi duz celog ramena, ipak su basevi dosta tezi od gitara. A desno rame moze da zaboli ako sviras trzalicom i trzas iz ramena 

- Pentatonic
ness wrote:Jbte,vi k'o da cepate drva !!!

maene sve boli. (ozbiljno) ali zato sto sparingujem sa ortacima skoro svakog dana, tako da.. mozda i mene boli ponekad zglob ili rame od sviranja.. a cesto i ne znam vise sta me boli. konstantno imam lakse telesne povrede 

- Hotstepper
..pokushaj da dignesh ili spustish gitaru, mozhda ti je desna u nezgodnom polozhaju..
Moj je drveni, a i cepam ga ponekadPentatonic wrote:ness wrote:Jbte,vi k'o da cepate drva !!!

Samo cepite diklofenak, ili onu diklofenak duo mas' sto se trlja i eto. Problem solved. 

Tacnije problem ostao, al posledice guras pod tepih...
Kontam da je do neprirodnog polozaja desne ruke. Bas stoji malo vise na kajsu, pa je ruka konstantno zgrcena, dovoljna muka za nekog ko godinama izbegava fiskulturu. Mrmot, jel su ti kajsevi bili razlicite duzine? Jbg, ako ga spustim nezgodno mi na levoj. Mozda da probam sa klavirom? 

breee... evo malo da se utesite.
opicio sam se cekicem na poslu
Badmotorfingers
opicio sam se cekicem na poslu

Badmotorfingers
Spoiler:
- Hotstepper
...idi bre, ja sad taman zagrizao sendvich...
ode mi apetit..
ode mi apetit..

a brate zamisli kako je meni ! + sto me boli i to onako podmuklo,pulsirajuce

a najveci bedak sto ne mogu da sklopim box !!!
sve mi je tu sper,zvucnici, skaj... sve.. a i da sklopim ne bih mogao da sviram

Mene juče ugrizao pas, slučajno u igri dok sam mu vadio neko drvo iz oštre vilice da mu bacim.
Pocepao mi desnu zanokticu desnog palca taman toliko da ne mogu da slepujem. Gledam curi krv i ne verujem
Pocepao mi desnu zanokticu desnog palca taman toliko da ne mogu da slepujem. Gledam curi krv i ne verujem

garant je stenac sa mlecnim zubima ?...
brat ima odgajivacnicu.. cesto ima stenaca i volim da se zezam sa njima.. i bas pazim na to
dovoljno je da malo zakace jagodicu
brat ima odgajivacnicu.. cesto ima stenaca i volim da se zezam sa njima.. i bas pazim na to
dovoljno je da malo zakace jagodicu