Jedino mi nije jasno zašto pitaš za njegov DI, jer se u tom slučaju svodiš na mono sound? Mislim... ako je tebi to OK... OK!
dali peavey bass glava mark iv ili peavey tour 700
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- Tiki the Boyler
- Urednik
Re: dali peavey bass glava mark iv ili peavey tour 700
Ja pojačalo koristim za produkcijski jako zahtjevne koncerte, tako da... pitanje ti je suvišno. 
Jedino mi nije jasno zašto pitaš za njegov DI, jer se u tom slučaju svodiš na mono sound? Mislim... ako je tebi to OK... OK!
ok naj vise pitam zato sto imam jako ruzna misljenja o ovim novim pojacalima pogotovo kad pise made in china sto naravno nemora da bude tako verovatno gresim ali iskreno nisam imao nigde prilike da cujem i da probam tour 700 i zato me zanima misljenja nekog ko ga koristi
a isto tako ne treba zaboraviti da su bass glave peavey mark iv pa i mark III bile dosta po sveckim scenama (binama) tako da i to govori nesto o ovim starim pojacalima dok tour 700 da tako kazemo je od skoro na trzistu ali eto konkretno ti kazes da ga koristis pune dve godine i to na zahtevnim svirkama bez ikakvih problema tako da bi trebalo da bude i to dobrog kvaliteta a od skoro sam saznao jel me to jako bode kad vidim made in china da u U.S.A uopste ove modele tour ne prave tako da nemoze nigde da se nadje tour 700 da bude proizveden u U.S.A jedino sto neznam a jako me zanima koje su klase tour 700 dali A ili neke druge
Ja mislim da su svi instrumentalni i ostali klasični tipovi pojačivača (Tube, FAT...) koje mi koristimo u kući ili na bini - A ili AB klasa pojačivača... Ako izuzmemo čoperaše koji mislim da su D klasa (ispravite me ako lupam).
A klasifikacija mislim da zavisi od odnosa ulazne i izlazne struje, i još kojekakvih sinusa i kriva strujne oscilacije, što neki ovde znaju bolje od mene, a mislim i da ti taj podatak neće nešto značajno pomoći u donošenju odluke - Pivi1 VS Pivi2.
A klasifikacija mislim da zavisi od odnosa ulazne i izlazne struje, i još kojekakvih sinusa i kriva strujne oscilacije, što neki ovde znaju bolje od mene, a mislim i da ti taj podatak neće nešto značajno pomoći u donošenju odluke - Pivi1 VS Pivi2.
kad bolje razmislim upravu si da taj podatak mi nece mnogo pomoci oko odlucivanja dali je A ili AB klasa i onako verovatno za ljudsko uho nije toliko prepoznatlivo to da se oseca neka drasticna razlika to je vise sad stvar neke zudnje za nekom perfekcijom a mozda i gresim......... 
...kad krenu laici da se gadjaju terminima...
Edukacija pre postovanja po forumima o stručnim temama! Nije zgoreg malo izgooglati!
Edukacija pre postovanja po forumima o stručnim temama! Nije zgoreg malo izgooglati!
Znam ja da veliki Manitu gleda temu, i da će nas uvek izvesti na pavi put ako zaluzamo.michabass wrote:...kad krenu laici da se gadjaju terminima...![]()
hehe pa da hvala mu na to a moram i da ga pohvalim sa kutijom koju je pravio svaka cast