Znam za ta nova fender pojacala,iz prica pa mi se zato ovak W ucinio naisplatljivijim.Videcu,mislim da JE IPAK BOLJE IMATI NESTO NEGO NISTA.Ja sam pre imao VOX venue 100.Nista posebno ,solidno pojacalo sa rekao bi oskudnim peampom.Kada sam napravio preamp kreuzer radio je bar 2x bolje.I sve to tako oskudno mi je bilo sasvim dovoljno za moje skromne zahteve.Jer cim sam ga prodao i otiso na tezgu osecao sam se kao BEZ GACA.Pa zbog toga kazem bolje ikakvo nego nikakvo.Bozha wrote:Svirao sam 15cu na relativno tihom stejdzu, tupo brundanje i nista vise. Jednom prilikom sam svirao na najjacem ovom savremenom bassmanu preko 8x10 sa otprilike istim rezultatom. Opet, treba probati, ali bez nerealnih ocekivanja...maksabass wrote:Drugi link je fender ruble 2X10.S obzorom da ima 2x10 cenim da je definisaniji nego predhodbna dva ali nista nsto posebno nisam cuo o njemu-onako srednja niza klasa.\sta \\vi kazete?
Pojacalo Warwick sweet 15
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Pojacalo Warwick sweet 15
Nema za tako malo para ništa ozbiljno od kombo varijanti bar ne na Kupujem prodajem... ako baš ne možeš da čekaš više moj ti predlog da stučeš tih 250 u neku solidnu glavu i da sklepaš neki zvučnik za prvo vreme ili još bolje da pozajmiš od nekoga neki razglasni box 12" ili 15" dok ne skupiš još neki dinar za dobar box... i da onda kažeeeš to je to..! 

Makso, ja imam Warwick CL ND4.
Može da bude Kinez koliko god hoćeš, Warwick kombo je "best buy" varijanta i to ti garantujem.
Zaboravi predrasude i probaj bilo koji W.kombo. Uzmi onaj najgori Blue Cab i uporedi ga sa Roland Cube ili novim Ampegovim kombom (male snage naravno) i videćeš da je i taj najjeftiniji Blue Cab odličan. Predrasude su potpuno pogrešne kada je W kombo u pitanju.
Kupio sam ovaj kombo pre 6-7 godina i prezadovoljan sam. Druga opcija mi je bila W.Take 12. Mislim da ti je bolje da uzmeš Take 12 zato što je neuporedivo laganiji i kompakniji, iako ima 80 RMS.
Sweet 15 je OK ali mislim da je pretežak i, ako ideš u razglas, Take 12 će ti završiti posao. Proveri samo da li ima line out (mislim da ima) i balansirani izlaz (mislim da nema). Milan iz Kikinde je imao Take 12 ali ne pratim odavno pojačala i kombiće pa ne znam da li trenutno imaš nekog u ponudi.
Drugar je uzeo pre pola godine Line 6 LowDown Studio 110 Bass Amplifier Combo i mogu ti reći da je ovo perfekan mali jeftini kombo. Zvuči odlično i ima dovoljno snage kao monitor i za vežbu kod kuće. Mislim da ćeš pogrešiti ako ne probaš Line 6 i Warwick.
Zaboravi predrasude i nećeš pogrešiti.
Može da bude Kinez koliko god hoćeš, Warwick kombo je "best buy" varijanta i to ti garantujem.
Zaboravi predrasude i probaj bilo koji W.kombo. Uzmi onaj najgori Blue Cab i uporedi ga sa Roland Cube ili novim Ampegovim kombom (male snage naravno) i videćeš da je i taj najjeftiniji Blue Cab odličan. Predrasude su potpuno pogrešne kada je W kombo u pitanju.
Kupio sam ovaj kombo pre 6-7 godina i prezadovoljan sam. Druga opcija mi je bila W.Take 12. Mislim da ti je bolje da uzmeš Take 12 zato što je neuporedivo laganiji i kompakniji, iako ima 80 RMS.
Sweet 15 je OK ali mislim da je pretežak i, ako ideš u razglas, Take 12 će ti završiti posao. Proveri samo da li ima line out (mislim da ima) i balansirani izlaz (mislim da nema). Milan iz Kikinde je imao Take 12 ali ne pratim odavno pojačala i kombiće pa ne znam da li trenutno imaš nekog u ponudi.
Drugar je uzeo pre pola godine Line 6 LowDown Studio 110 Bass Amplifier Combo i mogu ti reći da je ovo perfekan mali jeftini kombo. Zvuči odlično i ima dovoljno snage kao monitor i za vežbu kod kuće. Mislim da ćeš pogrešiti ako ne probaš Line 6 i Warwick.
Zaboravi predrasude i nećeš pogrešiti.
Hvala najlepse...
Nisam u situaciji da probam nista od ovoga pa cu tako morati da kupim nesto na tref...
Dobio sam ponudu za Ampeg Rocket B100,poskusao sam malo na YT kako zvuci i po meni je zadovoljavajuce...cena je ista kao i za W sweet 15.E sad treeba samo odluciti koje od ova dva.Svaki komentar u vezi ova dva pojacala je dobrodosao
Nisam u situaciji da probam nista od ovoga pa cu tako morati da kupim nesto na tref...
Dobio sam ponudu za Ampeg Rocket B100,poskusao sam malo na YT kako zvuci i po meni je zadovoljavajuce...cena je ista kao i za W sweet 15.E sad treeba samo odluciti koje od ova dva.Svaki komentar u vezi ova dva pojacala je dobrodosao
Ako biraš između Sweet 15 i Ampeg Rocket B100 onda nema šta: Ampeg.
Sweet 15 mi je najmanje prihvatljiv W kombo a izgleda je samo on trenutno u igri.
Ako je Ampeg u OK stanju onda nema šta da se priča, uzmi Ampega.
Sweet 15 mi je najmanje prihvatljiv W kombo a izgleda je samo on trenutno u igri.
Ako je Ampeg u OK stanju onda nema šta da se priča, uzmi Ampega.
- supersonic
ljudi, je li ko probao ovog yorkville-a ? Ili makar čuo neke stvari o njemu ?
- sirac-šunka
- vragolan
Ja sam na nekim stranim forumima pročitao par komentara u vezi njihovih PA sistema, navodno su jako dobri, best buy, isl. te ih preporučuju pre nego li ElectroVoice, Dynacord i sl., firme koje su kod nas zastupljene i cenjene...
Kod nas jedva da se pojavi nešto marke Yorkville, ali mi je par komentara koje sam pročitao ostalo toliko upečatljivo, da sam dobro zapamtio firmu i počeo da obraćam pažnju na nju. Dobra stvar je što kod nas nije na ceni, niko ni ne obraća pažnju, pa je konačno moguće i na oglasima pazariti nešto ispod cene a dobrog kvaliteta...
Valjda... 
Kod nas jedva da se pojavi nešto marke Yorkville, ali mi je par komentara koje sam pročitao ostalo toliko upečatljivo, da sam dobro zapamtio firmu i počeo da obraćam pažnju na nju. Dobra stvar je što kod nas nije na ceni, niko ni ne obraća pažnju, pa je konačno moguće i na oglasima pazariti nešto ispod cene a dobrog kvaliteta...

sirac-šunka wrote:..konačno moguće i na oglasima pazariti nešto ispod cene a dobrog kvaliteta...Valjda...