warwick thumb bolt-on
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: warwick thumb bolt-on
Ako se neko pojavi sa informacijom, tu sam ..
Pozdrav
Pozdrav
- The Mask AE
Jedan decak iz crne gore ako se ne varam je prodavao warwick. Nisam siguran da li je bio BO ili NT. Videcu da iskopam to po bazi mailova pa da pustim ovde. Sada, ne znam koliko ti je extra sto je lik iz cg jbg.
Sto se tice shema na kvarno, kradenih instrumenata i tako to ima tu nekih starih prica, pricica. Btw centri jesu bili BG i BL tako da je decko dobro govorio. Papiri za kradene instrumente se prave u radnjama. Ne lupam u prazno pazite sta radite i kako radite.
Sto se tice Warwick gitara tu stvarno ne mogu da pomognem nikako. Znam samo da se cene kod thumb NT varijanti protezu i do 1500 evra i zavise od toga koje drvo ide valjda. Imate po netu na Usa sajtovima pa pogledajte.
E sad moje licno misljenje: ja te pare za vorvik nebih dao ni u ludilu.
Kako bih kupio bas: otvorio bih novine, net, raspitao se kod ljudi koji trguju instrumentima i tako.
Sto se tice shema na kvarno, kradenih instrumenata i tako to ima tu nekih starih prica, pricica. Btw centri jesu bili BG i BL tako da je decko dobro govorio. Papiri za kradene instrumente se prave u radnjama. Ne lupam u prazno pazite sta radite i kako radite.
Sto se tice Warwick gitara tu stvarno ne mogu da pomognem nikako. Znam samo da se cene kod thumb NT varijanti protezu i do 1500 evra i zavise od toga koje drvo ide valjda. Imate po netu na Usa sajtovima pa pogledajte.
E sad moje licno misljenje: ja te pare za vorvik nebih dao ni u ludilu.
Kako bih kupio bas: otvorio bih novine, net, raspitao se kod ljudi koji trguju instrumentima i tako.
e ako,e neka,e alal,e..e....
koliko bi ja bio srećan da mi daju biiilo šta,ali biiilo šta od
http://www.warwick.de/modules/custom_sh ... 4523&cl=EN

koliko bi ja bio srećan da mi daju biiilo šta,ali biiilo šta od
http://www.warwick.de/modules/custom_sh ... 4523&cl=EN

- The Mask AE
Da kupim-ne. Da mi daju-da! Onda bi ga prodao i kupio nekog fendera iz doba kosovske bitke sto su nosili ona dvojica sto nose sir i zajebavali se kroz ceo film.
joj
breeee
ćjaaaaaaj
aaaaa
neeee
breeee
ćjaaaaaaj
aaaaa
neeee
@ The Mask AE
Mislish Fender Jazz bass model 1389 limited model MIlosh Obilich...
Mislish Fender Jazz bass model 1389 limited model MIlosh Obilich...
него много ти нешто длакав овај сир. целу ноћ не могу да заспим сањам како ме једе длакави сир.
THE MASK AE, hvala za trud. Ako iskopaš Crnogorca javi. Ne bih uzimao NT već isključivo BO.
Pozdrav
Pozdrav
Moram da konstatujem da je moderator obrisao deo mog prethodnog posta gde sam se zahvalio Mask-u na potvrdi informacije da su se svojevremeno prodavali kradeni Vorvici. Ne tako davno moderator me opasno napao zbog spominjanja ovog detalja.
Mislim da nije lepo to što radiš.
Mislim da nije lepo to što radiš.
- Tiki the Boyler
- Urednik
A ja te javno opominjem da ne pričaš gluposti!
Ne vidim potrebu da se vraćamo na temu koju smo apsolvirali!
Ja živim u Banjaluci i kažem da nisam naišao ni na jedan kradeni Warwick u ovom gradu, a ti živiš bar 300km dalje i tvrdiš da znaš za takve slučajeve.
Neko od nas dvojice je očigledno glup!
Tačka!
EDIT: Objašnjenje za zaključavanje teme i odgovor članu foruma 11080:
1. U temi koja se tiče instrumenata si započeo priču koja nema veze s mozgom, za koju nema nikakvih dokaza, a praktično je kleveta.
2. Nakon što smo to apsolvirali i spustili loptu ti se opet kačiš iste stvari na osnovu nečijeg komentara koji opet nema veze s mozgom i za koji opet nema nikakvih dokaza!
3. Ja sam kulturno obrisao dio posta koji se vraća na staru priču koja (kao što već rekoh) nema veze sa temom, na šta ti otvaraš novu temu sa istim nazivom, čime kršiš Pravilnik Foruma.
4. Raspravljaš se sa mnom i bezobrazan si!
Smatraj ovo opomenom pred ban!
Ne vidim potrebu da se vraćamo na temu koju smo apsolvirali!
Ja živim u Banjaluci i kažem da nisam naišao ni na jedan kradeni Warwick u ovom gradu, a ti živiš bar 300km dalje i tvrdiš da znaš za takve slučajeve.
Neko od nas dvojice je očigledno glup!
Tačka!
EDIT: Objašnjenje za zaključavanje teme i odgovor članu foruma 11080:
1. U temi koja se tiče instrumenata si započeo priču koja nema veze s mozgom, za koju nema nikakvih dokaza, a praktično je kleveta.
2. Nakon što smo to apsolvirali i spustili loptu ti se opet kačiš iste stvari na osnovu nečijeg komentara koji opet nema veze s mozgom i za koji opet nema nikakvih dokaza!
3. Ja sam kulturno obrisao dio posta koji se vraća na staru priču koja (kao što već rekoh) nema veze sa temom, na šta ti otvaraš novu temu sa istim nazivom, čime kršiš Pravilnik Foruma.
4. Raspravljaš se sa mnom i bezobrazan si!
Smatraj ovo opomenom pred ban!