Pukla nova žica na basu!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

sirac-šunka
vragolan

Re: Pukla NOVA zica.

Post by sirac-šunka » 03 Sep 2008, 14:24

[K87] wrote: Lepa bajka...
Mozda, ali prica je bila iz, kako bih rekao, druge ruke. Opet, naravno stoji ona Balaseviceva, "ako su lagali mene, sada ja lazem vas" :) ( u jbt, pa ja sam zapamtio i upravo citirao stih od Balasevica :oops: )
Ali, verujem da vas ne lazem.

A ovo sto Josip kaze, pa jeste, tako je. Lepo je nama profesorka iz Marketinga ponavljala "Kupci su za svaku firmu najvrednija imovina!"

The Mask AE

Post by The Mask AE » 03 Sep 2008, 14:35

Nisi citirao ali ja te i dalje volim. :oops:

Josip

Post by Josip » 03 Sep 2008, 15:42

Ako kazes da u evropi 30e nije nishta, shta je tek 20 centi ili koliko vishe kosta jedan Verbatim disk, pa opet imash LIFETIME* WARANTY.
(*LIFETIME - sve dok se dati objekat sa datim bar kodom proizvodi, i aktivno nalazi u prodaju, tojest, da nije diskontinuiran)

Ni jedna firma ne zeli da izgubi ni jednog kupca, ma koliko malo placao za proizvod. A 30e uopshte nije malo. U USA Squier Bass kosta oko $150, a kod nas 27.000 dinara, a opet ni oni tamo nemaju bash da se razbacuju - verujte mi.

gajoni

Post by gajoni » 14 Dec 2008, 16:13

meni je u toku mesec dana pukla E zica (brate, najdeblja) isto iz novog kompleta. problem mi je bio u kobilici, jer se zbog bendinga posle izvesnog vremena kobilica naostri, usece, ako me kapiras, i zica se ukljesti i pukne, koliko god da je nova. prbaj da ishmirglash sa nekom finom, sitnom shmirglom kobilicu i bice ok. meni je to pomoglo....

Post Reply