Django, ti si co'ek od iskustva, pa kad si vec pomenuo ovog Warwick-a CCL 210 ND8, zamisleh se nesto, pa da te priupitam par stvari, pa ti ako mozes odgovori:
Prvo, ako si mozda imao iskustva, kakav je ovaj Warwick u usporedbi sa pojacalom Nemesis RS210? Kontam, otprilike je to ta snaga, otprilike ta cena, slicne opcije, dva zvucnika od 10 incha...
Drga stvar koja mi nije jasna jeste vezana za ovu impedansu. U specifikacijama kaze 250w na 8 i 300w na 4 oma (slicno kao i RS210, 250w na 8 i 320w na 4 oma), ali koji je zvucnik (mislim na ukupnu impedansu oba zvucnika) u pojacalu? Pretpostavljam da je 8 oma, ali zasto onda nepostoji jos jedan izlaz za zvucnik od 8 oma u paralelnoj vezi (tu bi ukupna impendansa bila 4, je l)? Na Nemesis-u postoji jos jedan izlaz za zvucnik, ali je on u serijskoj vezi tako da se dodavanjem jos jednog zvucnika otpor povecava a snaga pojacala smanjuje

I to je jedina stvar koja mi se bash ne dopada kod ovog pojacala. Svaka nadogradnja je prilicno besmislena. Izgleda da je kod ovog Warwick-a to bolje reseno (?).
@kurtek:
Ako bi vec da gomilas opcije, evo ti jos jedan predlog Nemesis N10, 50w, 10-inchni zvucnik. Ako imas srece mozda ga i ima na lageru u Artistu.
Ti bi, u stvari trebalo da se odlucis i na kojem bi zvucniku da sviras...
Laney-a sto se tice, ja povremeno sviram na jednom i nije mi losh, mada ga ovde neki drugari sa foruma i ne vole bash.