Cenim da kada mu promenim zice i stavim nesto normalnije od fabrickih da ce biti u rangu skupljeg starijeg brata na slovo F

Ako si u prilici da da ga uzmes ne razmisljaj ni sekund
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Jako lepa gitara. U ostalo se ne doznam kod bass-eva, al mi se svidja kako izgleda.LoneRider wrote:
itd.
Upravo! Zajebi sva ta "budzenja" i pljuni pare ako zelis ozbiljan instrument. Ovo nikako ne znaci da je ovaj Squier los, kao sto rekoh - i ja ga sviram zadnjih 2 meseca, ovo znaci da je taj Squier odlican za taj novac (ako ne i najbolji). Medjutim, prica o tome kako uz "par tajni velikih majstora" ova gitara postaje Fender ili veoma blizu istog je presmesna.Imao sam nebrojeno gitara u klubu do 300 evra, slatko sam se nasvirao, našrafio, nabrusio, nabušio, našmirglao, nafarbao, nabudžio, naeksperimentisao, i nakraju svaki taj instrument je vredeo ne više od 300 evra, zvučao je dobro, ali svaki put uzevši bolji instrument u ruke, shvatao sam kako zapravo stoje stvari.
Ovaj bass inace spada u jako neudobne: high-action, jumbo-frets... Ne znam sta sviras, ali ja se malo mucim sa Zenderovim linijama posto sa bendom uglavnom radim obrade Jamiroquai-a.Ja sam onaj sto je rekao da je udoban
trebalo mi je jedno 2 nedelje da se naviknem na njega (podrazumeva se da sam odradio setup koji mi odgovara) i nakon jos nekih mesec dana iskustva mogu da kazem da je prva stvar kod ove gitare koja me odusevila sustain...ton lezi i lezi i lezi i jako mi se svidja
Naravno da nije...MetalFunk wrote:Haha, i ja vise cenim ovo drugo!
Mada, gear knowledge nije naodmet.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest