Lično mi se više sviđa Corvette izgled i dva singla, ali ok... Javi šta napraviš anyway...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ja mislim da sam bas takav probao jednom u MusicTrade-u, prikljucen na warvickovo pojacalo i sve je bilo nekako prekristalno, nisam mogao da zamutim zvuk nikako. Ubijem visoke, ubijem srednje, opet nista-sve je prstalo od kristalne svetlosti i raznih aura... Ako ste ljubitelj mutnijeg i "debljeg" zvuka, onda ovo definitivno nije za vas...sirac-šunka wrote:To je ovo?Lično mi se više sviđa Corvette izgled i dva singla, ali ok... Javi šta napraviš anyway...
mislim da je to to, doduse malo su komplikovanije kontrole na potovima kod warwicka. kad sam ga ja svirao jednom, mogao sam da dobijem i divnu visoku freq, ali mutniji zvuk je odlika warwicka...nnkvocka wrote:Ja mislim da sam bas takav probao jednom u MusicTrade-u, prikljucen na warvickovo pojacalo i sve je bilo nekako prekristalno, nisam mogao da zamutim zvuk nikako. Ubijem visoke, ubijem srednje, opet nista-sve je prstalo od kristalne svetlosti i raznih aura... Ako ste ljubitelj mutnijeg i "debljeg" zvuka, onda ovo definitivno nije za vas...sirac-šunka wrote:To je ovo?Lično mi se više sviđa Corvette izgled i dva singla, ali ok... Javi šta napraviš anyway...
gitara koja ima tako dobru kontrolu nad tonom i sa MEC-om, koja pritom kosta 30 000 jeste posebna.vbraca wrote:MEC su jeftine kopije EMG-a, nista posebno
Pa neće baš biti da je tako!vbraca wrote:MEC su jeftine kopije EMG-a, nista posebno
Tiki the Boyler wrote:Pa neće baš biti da je tako!vbraca wrote:MEC su jeftine kopije EMG-a, nista posebno
Štaviše... uglavnom zvuče dijametralno suprotno od EMG-a!
Warwick Streamer LX 6 TB CUSTOM, E-Bass, 6-string, maple body, bolt-on ovangkol neck, wenge fretboard, SINGLE SUN INLAYS, 24 frets, 34" long scale, active MEC pickups (HH), active MEC 2-band electronic, 2-pcs. Warwick bridge, Warwick security locks, Just-A-Nut III, RED CAP CONTROL KNOPS, weight: 5,1 kg, incl. Warwick "User Kit" and "Premium Line Plus" RockBag®, Color: Turquoise Blue Oil Finish
Kad to kaze lik sa GF-a koji tako dobro poznaje zice za bas, mora da je istina.vbraca wrote:http://www.glazbeni-forum.com/showthrea ... 408&page=2
Mec je blago rečeno loša kopija emg
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest