Gde ima da se kupi SX kopija jazz bassa?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

delakroA
Jazz Café Barman

Re: Gde ima da se kupi SX kopija jazz bassa?

Post by delakroA » 13 Sep 2009, 17:06

moma 61 wrote:Imam ja jednu Aria JB 5 strings, kupljenu u Sky music Bg. A sx sam video u Bijeljini u jednoj novoj prodavnici, mada nije ostavila NIKAKAV utisak na mene! Lose je to brate.. Kao da su je pravili nogama, a ne rukama. Poz.
khm...da baš kao što solomon kaže ima ih više komada...
nazalost neki od njih su dosta loši...ja sam probao SX Jazz Bass Handmade Vintage tamo koji je odličan...i koji naravno planiram da kupim narednih dana...a i kopiju musicmana mogu da izdvojim....ostali su shit... :D

moma 61

Post by moma 61 » 15 Sep 2009, 01:04

U pravu si 2oo%, ima gi razni, ali.. dok sam izabrao ovu koju imam, probao sam 5-6 komada. Naleteo sam u trenutku kad su gitare stigle u sky.. Sve su bile razlicite sto se tice tona, a i izrade. Ova koju sam kupio imala je najbolji ton, mada je vrat bio veoma lose lakiran, ali sam to ispravio obicnom vunenom carapom (trljas dok ti oci ne ispadnu). Sad se sijaaaaaaaa. Mada trenutno ne sviram na toj gitari, rado je uzmem u ruke, stvarno ima lep ton. Pozdrav.

Bozha

Post by Bozha » 15 Sep 2009, 01:18

moma 61 wrote:...mada je vrat bio veoma lose lakiran, ali sam to ispravio obicnom vunenom carapom (trljas dok ti oci ne ispadnu).
hmmm... zanimljivo!? Jel ovo pomaze i kod onih povrsinskih brlja na laku od svakodnevnog njakanja i zuljanja... prsti, nokti, trzalica, dugme, kais...?

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 15 Sep 2009, 13:44

moma 61 wrote:U pravu si 2oo%, ima gi razni, ali.. dok sam izabrao ovu koju imam, probao sam 5-6 komada. Naleteo sam u trenutku kad su gitare stigle u sky.. Sve su bile razlicite sto se tice tona, a i izrade. Ova koju sam kupio imala je najbolji ton, mada je vrat bio veoma lose lakiran, ali sam to ispravio obicnom vunenom carapom (trljas dok ti oci ne ispadnu). Sad se sijaaaaaaaa. Mada trenutno ne sviram na toj gitari, rado je uzmem u ruke, stvarno ima lep ton. Pozdrav.
opet ja tebe ne kontam sto se tice Brothers Musica ?

Post Reply