Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Definitivno mu treba neki Hipshot A style
Spoiler:
- DJ_MY_SOUL
Tebi je sve objasnjeno preko poruka i uredno si pozvan da resimo ovo na malo bolji nacin i realniji nacin. Svako moze da bude faca da zeza ljude na forumu.Solomon wrote:Spoiler:
ao,sta se lozis,nemam pojma o cemu se radi a znam zilion posto da se lik samo salio,moras malo manje ozbiljno internet da dozivljavas bice ti bolje vjeruj mi 

Hahahahah
@Solomon, i tebi je pretio preko pp-a i predlozio da stvar resavate (posle krvoprolica) na prekrsajnom sudu?
E da, ovaj bass izgleda perverzno i ne sumnjam da je dobar instrument, ali kobila deluje ko da je skinuta sa mog Squier-a...
@Solomon, i tebi je pretio preko pp-a i predlozio da stvar resavate (posle krvoprolica) na prekrsajnom sudu?

E da, ovaj bass izgleda perverzno i ne sumnjam da je dobar instrument, ali kobila deluje ko da je skinuta sa mog Squier-a...
лол, уопште нисам обраћао пажњу на кобилу док сад нисте споменули.
моглоб' то да се замени, ова баш некако одудара.
моглоб' то да се замени, ова баш некако одудара.
Zaboli me kad vidim tako neki "custom" rad sto se prodaje po 1000-1500 eura i ima najjeftiniji bridge i civije warwick od 7 eura.aaaaaaa
Mada sto se tice ovog bridza na J&J ne mora da znaci da je los, samo da je crn 

Бас је био код мене месец ипо дана и ради феноменално, чак и са јефтиним бриџом, Петре Деветсто. А ни чивијама ништа не фали могу ти рећи, мада нисам сигуран да су Ворвик. Имаш неки проблем с тим чивијама?
O kojem ti bassu pricasStalker wrote:Бас је био код мене месец ипо дана и ради феноменално, чак и са јефтиним бриџом, Петре Деветсто. А ни чивијама ништа не фали могу ти рећи, мада нисам сигуран да су Ворвик. Имаш неки проблем с тим чивијама?

чоек прича о ЖанЖан басу, горе поменутом лично и персонално.
Ja jeanjean pominjem gore tek na kraju posta , nego komentarisem neke radove sto hoce da prodaju po ogromnim cijenama a u hardware uloze 10 eura...ima li to smisla ? ako hoce da napucaju cijenu od 1500 za rucni rad onda neka urade to kako treba ,pa za te pare kupujes Alembic!
то се слажем.
- DJ_MY_SOUL
Iskreno meni je samo bitno da radi vrhunski , na izgled nikad nisam obracao paznju
Civije su gotoh tako mislim da nisu najeftinije. Imao je bridge onaj fazon posebno za svaku zicu pa je kvocka stavio ovaj koliko sam mogao da razumem. Iskreno sad nemam nekih uslova da menjam bridge ali bice zamenjen cim budem bio u prilici
Posto me ovaj iritira ne mogu vise da se spuste zice a fali jos samo pola milimetra da bi bile na odlicnom rastojanju.
@Stalker da je kod mene bio mesec dana ne bih ga vratio

@Stalker da je kod mene bio mesec dana ne bih ga vratio

Нисам ни хтео, планирао сам да ставим отров у Бојаново пиво на мом рођендану ал нисам имао срца
ma sve ok,kapiram da sljaka dok se ne skupi neka lova pa ce posle lako da se budzi,samo rekoh da je estetski van svakog konteksta.