Koji bass pazariti za ovu vrstu svirke?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- DrGreenthumb
- MF veteran
Re: Koji bass pazariti za ovu vrstu svirke?
To nije MM. To je Sterling by MM
Lm, napravljeni su u Kini, ali izgleda da nisu losi instrumenti...
Lm, napravljeni su u Kini, ali izgleda da nisu losi instrumenti...
znam, ustvari izgleda da su napravljeni u indoneziji, ali kako god. Pa dobro i ovi "pravi" MM su dosta skuplji, zar ne?
Poslednje sto sam video je da su i ovi Indonezijski jbno preskupi... tako da je ponuda koju si dobio sasvim ok. U svakom slucaju vredi probati i porediti sa Yamahom.
Ja sam jedan od tih koji ti je preporucio MM-a.. ali samo ako ga sviras kao ovaj baja

Mislis - ako okidam zice jednim prstom? 

Tja... Vlada je bio bolji! ;DDFunkd wrote:Ja sam jedan od tih koji ti je preporucio MM-a.. ali samo ako ga sviras kao ovaj baja
Vlada je bio najbolji, Bozo 
Mada i on je pre Guerille svirao Lakland sa sve hum-om na sweetspot-u.. Sto znaci da ta formula uspeva!

Mada i on je pre Guerille svirao Lakland sa sve hum-om na sweetspot-u.. Sto znaci da ta formula uspeva!
Mozes da okidas i zubima, noznim palcem, polnim organom, cime god.. ako ce ovako da zvucikarton wrote:Mislis - ako okidam zice jednim prstom?

ok, hvala Bozho, hvala Funkd 

Po meni je vazda rezultat utakmice MM-JB - 0:1 naročito etno uslovima svirke
http://www.youtube.com/watch?v=o5LJAGM_tVc

http://www.youtube.com/watch?v=o5LJAGM_tVc
ne bih znao za tu tekmu, mislim da si u pravu, prosto, JB je jbg standard (ne kazem da sad vec i MM nije postao, ali...) - znam samo da bih bio zadovoljan sa dobrim JB sa SAMO bridge(dobrim) magnetom - znaci - jedna pozicija - fingerstyle i onaj midle zvuk bridz magneta - to je sve sto mi treba 

btw, ovih sam dana probao ovog fretlesa - ponudio mi ga Zile ((Anatema)izuzetno fer covek!) u zamenu za moju Yamu (vugla za vuglu), odlican je zaista - wenge fretb., mahagoni vrat, solidni magneti, lagan, ali nisam hteo da rizikujem, jer sam se pogubio na fretlesu - ne pomazu mi ni fretmarkeri
.....verovatno bih se vremenom navikao, ali jbg....

Džaba i venge i mahagoni kad su rupe za čivije vrljavo izbušene (E žica), šta dalje pričati...karton wrote:btw, ovih sam dana probao ovog fretlesa - ponudio mi ga Zile ((Anatema)izuzetno fer covek!) u zamenu za moju Yamu (vugla za vuglu), odlican je zaista - wenge fretb., mahagoni vrat, solidni magneti, lagan, ali nisam hteo da rizikujem, jer sam se pogubio na fretlesu - ne pomazu mi ni fretmarkeri.....verovatno bih se vremenom navikao, ali jbg....

Jel zuji kada se upare magneti, obzirom da je J-P kombinacija?
Ne, Ne zuji! Vise sam imao problema sa vratom, tj akcijom - msm - super je, niska, udobna, ali neverovatno obzirom da nema pragove, stalno je nesto zapinljalo, mozda je do kobilice - nisam hteo da cackam....i jos jedna stvar - kad malo jace okines zicu davao je neki neprijatn zvuk ala "shamar" onako - zice su bas nekako shamarale vrat - fuj!Cope wrote:
Džaba i venge i mahagoni kad su rupe za čivije vrljavo izbušene (E žica), šta dalje pričati...
Jel zuji kada se upare magneti, obzirom da je J-P kombinacija?

Pa to je fretless..ako neces samar - pipkaj! 

ma kapiram, ali nekako je bas bio gadan samar, kao kad te npr. muskarac osamari, znas....nije onako sexy kao kad te riba osamari