Single cut bassevi?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Single cut bassevi?
a u kojoj se vrsti muzike koriste ovakve bas gitare?posto mi ovo deluje kao neki overkill
u kojoj hoces, ali najvise ih vidjam u dzezu.Kole man wrote:a u kojoj se vrsti muzike koriste ovakve bas gitare?posto mi ovo deluje kao neki overkill

u mnogo strava kul vrsti muzike.Kole man wrote:a u kojoj se vrsti muzike koriste ovakve bas gitare?posto mi ovo deluje kao neki overkill

dap, koriste se uglavnom u jazzu mada ih ima na sve strane (odes na koncert mistr Vlade Tuborgijeva i vidis mu bassistu sa singl katom)... ma ima ih na sve strane, evo i ja merkam neki singlic al' cu da ga nosam na boljije tezge

u onoj za koju si najbolje placenKole man wrote:a u kojoj se vrsti muzike koriste ovakve bas gitare?posto mi ovo deluje kao neki overkill

veoma lepo receno.nnkvocka wrote: u onoj za koju si najbolje placenne verujem da bi iko kupovao single cut baseve iz hobija (jer su skupi), vec oni koji zive od toga. toliki ulozen novac bi trebao i da se povrati...

pa ono razumem to da je super deo opreme al da mora da ima toliki taj rog gore i 12 zica...
jbg sta ja znam nikad nisam probao tako nesto

jbg sta ja znam nikad nisam probao tako nesto

zato si i bubnjar 

Stalker wrote:zato si i bubnjar

hahahahah
lol @ bubnjarista.
also, benavente je keva sto se tice singl katova.. nisu skupi (recimo.......) a u rangu su dvostruko skupljih Fodera..
also, benavente je keva sto se tice singl katova.. nisu skupi (recimo.......) a u rangu su dvostruko skupljih Fodera..
Pitanje: Ko je onaj lik što se druži s muzičarima??
odgovor: bubnjar---
odgovor: bubnjar---

ae kad ste vec navalili sa vicevima: http://www.eden-electronics.com/funstuf ... estext.htm 

tebra pa nije fun da nam das link samo.. sad si unistio dobar vajb pricanja 2 losa stara vica po postu.. ne volim te vise i neces dobiti bambija od mene.

Koliko treba basista da zamene sijalicu?
Nijedan,klavijaturista to moze levom rukom

we haz drumm attack, aaaaaaaaaaaaaand he failed, but his fail was not in vain.
koliko treba bubnjarista da se zavrne sijalica?
Jedan ali mu treba oko 20 sijalica dok ne skonta da ne moze samo da je ugura unutra...
ajde ajde evo ti
Jedan ali mu treba oko 20 sijalica dok ne skonta da ne moze samo da je ugura unutra...
ajde ajde evo ti