e, necemo o tome, ako ja pocnem pricati sta si ti govorio...............uredu je kroadelakroA wrote:pazi MetalFunka....sad se kao ulizuje wootenu a govorio za njega da izvinete "Jebeni rob"
Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Stanley Clarke, Marcus Miller, Victor Wooten
- The Mask AE
Viktor gej!
Da li je neko gledao "Good Will Hunting"? Secate se one scene u nekom Harvardskom baru? To je ta prica...MetalFunk wrote:e, necemo o tome, ako ja pocnem pricati sta si ti govorio...............uredu je kroadelakroA wrote:pazi MetalFunka....sad se kao ulizuje wootenu a govorio za njega da izvinete "Jebeni rob"
Bice ludo, ja ne mogu da docekam, ako neko sazna kada pustaju karte neka javi, pa da kupujemo

P. S. Mozemo i neko okupljanje pre toga da organizujemo?
The Mask AE wrote:Viktor gej!

http://www.biletservis.co.yu/karte.php? ... 105.27.105
mogli bi da napravimo skup basista pre koncerta(mogu i ostali) al su uglavnom basisti ti koji vidim da idu

mogli bi da napravimo skup basista pre koncerta(mogu i ostali) al su uglavnom basisti ti koji vidim da idu

Ali konstanto je Wootan 

na kraju ce i sam da promeni prezime da vise ne bi gresili kad napisu wootan 

Wootan' clan 

Mootan clancccira wrote:Wootan' clan

Dosta vise spama

slobodnoMetalFunk wrote:e, necemo o tome, ako ja pocnem pricati sta si ti govorio...............uredu je kroadelakroA wrote:pazi MetalFunka....sad se kao ulizuje wootenu a govorio za njega da izvinete "Jebeni rob"

jedva cekam koncerat

dzabe ce me banovati zbog tebedelakroA wrote:slobodnoMetalFunk wrote:e, necemo o tome, ako ja pocnem pricati sta si ti govorio...............uredu je kroadelakroA wrote:pazi MetalFunka....sad se kao ulizuje wootenu a govorio za njega da izvinete "Jebeni rob"![]()
jedva cekam koncerat
P.S (da izvine gos'n admin ) ne vredi se sa budalom svadjati
E moglo bi ovo za skup basista!ac10 wrote:http://www.biletservis.co.yu/karte.php? ... 105.27.105
![]()

Ja za!
Još ko?
ako budem dolazio zasto da ne
i uletimo u mitros i svi trazimo po jedan bass da probamo
i one slatke male zute Mark-ove

i onda kad svako uzme po jedan istrcavamo napolje i begamo svako na svoju stranu.....a koga uvate nak se lupi basem po glavi i vecno cuti
mogli bi da se nadjemo pre,al prvo da vidimo u koliko sati je koncert

mogli bi da se nadjemo pre,al prvo da vidimo u koliko sati je koncert

Takodje za.
Pa na sajtu pise od 21, da li bi nam onda odgovarao Irski pab
na Obilicevom jedno 3 sata ranije? Taman se posle sjurimo na brzinu do SC-a?
EDIT:
A zasto ove u Mitrosu ne izlemamo basevima, pa posle dovezemo neki kamion, pokrademo opremu, otmemo Stenlija, Markusa i Viktora, i napravimo sopstveni bass kamp, samo ne znam gde? I naravno slikamo se i stavimo na Fejsbuk!

Pa na sajtu pise od 21, da li bi nam onda odgovarao Irski pab

EDIT:
A zasto ove u Mitrosu ne izlemamo basevima, pa posle dovezemo neki kamion, pokrademo opremu, otmemo Stenlija, Markusa i Viktora, i napravimo sopstveni bass kamp, samo ne znam gde? I naravno slikamo se i stavimo na Fejsbuk!

Last edited by pax404 on 12 Jun 2009, 23:45, edited 2 times in total.