Jos jedan pocetnik....

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Cope

Re: Jos jedan pocetnik....

Post by Cope » 14 May 2009, 20:08

sirac-šunka wrote:Pa sam si reko da je početnik svirao na Fender Deluxe-u, a ti na Arii! Daj sto evra, na sunce odma!
Uvek sam imao averziju prema logičkom razmišljanju :)

ps. I da imam 100 evra - odakle mi :)

LoneRider

Post by LoneRider » 15 May 2009, 19:20

Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
Arie nisu bile u radnji pa nisam probao nista, dok sam probao komplet Berlinger + pojacalo + futrola + kais + kabl za 15000 i prilicno je dobra ponuda. Odlicna za pocetak. Probao sam i Ashton komplet uz koji se dobija pojacalo, futrola, zice, i DVD za pocetnike (19500), gitara bolje zvuci od prethodne, lepsa je i laganija pa cemo videti. Novcanik je na potezu... :D

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 15 May 2009, 22:13

LoneRider wrote:Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
Arie nisu bile u radnji pa nisam probao nista, dok sam probao komplet Berlinger + pojacalo + futrola + kais + kabl za 15000 i prilicno je dobra ponuda. Odlicna za pocetak. Probao sam i Ashton komplet uz koji se dobija pojacalo, futrola, zice, i DVD za pocetnike (19500), gitara bolje zvuci od prethodne, lepsa je i laganija pa cemo videti. Novcanik je na potezu... :D
ibanez GRG 180? misliš ibanez GSR 180 ?

LoneRider

Post by LoneRider » 16 May 2009, 14:16

delakroA wrote:
LoneRider wrote:Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
Moja greska, GSR 180... Ubedljivo najbolja i najlepsa gitara po meni od tih low cost varijanti.

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 17 May 2009, 02:08

LoneRider wrote:
delakroA wrote:
Moja greska, GSR 180... Ubedljivo najbolja i najlepsa gitara po meni od tih low cost varijanti.
potpis :1: posjedujem istu...

Routasydan

Post by Routasydan » 17 May 2009, 02:26

Jel prodaje u Srbijineko SX gitare? Cinilo mi se da je neko rekao da Mix prodaje, ali na njihovom sajtu nema nikakvih informacija o ovoj marki.

Inace citao sam malo komentare kupaca ove kineske marke i svi su iznenadjujuce zadovoljni i puni hvale pa bih bas voleo da isprobam to cudo, ako ima ovde neko da prodaje. Cene su jos nize nego Arije

LoneRider

Post by LoneRider » 17 May 2009, 13:00

SX sam video u dve radnje, cini mi se da su Mix music i Music media centar, za ovu drugu nisam siguran.

migor8

Post by migor8 » 17 May 2009, 13:57

Stringer :ziveli:

Routasydan

Post by Routasydan » 17 May 2009, 16:32

Hvala puno, sad vidim da ima Stringer, a prosetacu ovih dana do Dzindzera da vidim jel mozda i oni imaju pa da probam i to cudo i uporedim sa Arijom :ziveli:

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 17 May 2009, 17:46

Routasydan wrote:Jel prodaje u Srbijineko SX gitare? Cinilo mi se da je neko rekao da Mix prodaje, ali na njihovom sajtu nema nikakvih informacija o ovoj marki.

Inace citao sam malo komentare kupaca ove kineske marke i svi su iznenadjujuce zadovoljni i puni hvale pa bih bas voleo da isprobam to cudo, ako ima ovde neko da prodaje. Cene su jos nize nego Arije
ima u Mixu...ali ako nema trenutno na lageru u tvom gradu, možeš poručiti jer im je brothers music glavni snabdjevač, a oni vrve od SX-ića :) ... evo imas ovde : http://www.brothers-music.com/ :metal:
sajt za srbiju je još u izradi ali pogledaj katalog na sajtu u BiH ...tamo imaš sve ponude od SX-a...

Routasydan

Post by Routasydan » 17 May 2009, 19:54

hvala, prosetacu se do Mixa u centru grada (Beograda) pa cu da popricam sa momcima da vidim sta ima i koje su opcije

Inace jako mi je zanimljivo ovo sa jezicima na sajtu, hehe, srpski, crnogorski, bosanski, hrvatski - koja je razlika :) :) :)

Cope

Post by Cope » 17 May 2009, 20:11

Počeću sa uvozom Aria od 100 evra, pošto vidim da tržište ne jenjava :)

sevastokrator

Post by sevastokrator » 18 Jun 2009, 21:48

mozda je ovo offtopic, al me mrzi da postavljam novu temu pa bih da pitam kako se uopste uci da se svira bas, koliko je potrebno da bi se neko naucio za sviranje u ne bas pro klasi

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 19 Jun 2009, 02:15

sevastokrator wrote:mozda je ovo offtopic, al me mrzi da postavljam novu temu pa bih da pitam kako se uopste uci da se svira bas, koliko je potrebno da bi se neko naucio za sviranje u ne bas pro klasi
bass se uci svirati kao i svaki drugi instrument
koliko ti je potrebno da naucis svirati ? sve zavisi od tebe koliko si spreman vjezbati
Google i YouTube MAJKA !
ako mislis bass nauciti svirati da bas znas sta sviras..bilo bi lepo kad bi imao neko predznanje...ili malo da ucis na klavijaturama pa onda da uzmes bass...onako čisto osnove da skontaš

pax404

Post by pax404 » 19 Jun 2009, 02:43

LoneRider wrote:
Da li imate ideju sta ovaj ortak svira u drugom delu videa? Nekako mi lici na neku Mootown liniju, ali ne prepoznajem...

Locked