Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
Arie nisu bile u radnji pa nisam probao nista, dok sam probao komplet Berlinger + pojacalo + futrola + kais + kabl za 15000 i prilicno je dobra ponuda. Odlicna za pocetak. Probao sam i Ashton komplet uz koji se dobija pojacalo, futrola, zice, i DVD za pocetnike (19500), gitara bolje zvuci od prethodne, lepsa je i laganija pa cemo videti. Novcanik je na potezu...
LoneRider wrote:Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
Arie nisu bile u radnji pa nisam probao nista, dok sam probao komplet Berlinger + pojacalo + futrola + kais + kabl za 15000 i prilicno je dobra ponuda. Odlicna za pocetak. Probao sam i Ashton komplet uz koji se dobija pojacalo, futrola, zice, i DVD za pocetnike (19500), gitara bolje zvuci od prethodne, lepsa je i laganija pa cemo videti. Novcanik je na potezu...
LoneRider wrote:Ibanez GRG 180 ima extra zvuk, bolji od nekih skupljih Yamaha, lagana je gitara i rekao bih da se lako svira..
ibanez GRG 180? misliš ibanez GSR 180 ?
Moja greska, GSR 180... Ubedljivo najbolja i najlepsa gitara po meni od tih low cost varijanti.
ibanez GRG 180? misliš ibanez GSR 180 ?
Moja greska, GSR 180... Ubedljivo najbolja i najlepsa gitara po meni od tih low cost varijanti.
Jel prodaje u Srbijineko SX gitare? Cinilo mi se da je neko rekao da Mix prodaje, ali na njihovom sajtu nema nikakvih informacija o ovoj marki.
Inace citao sam malo komentare kupaca ove kineske marke i svi su iznenadjujuce zadovoljni i puni hvale pa bih bas voleo da isprobam to cudo, ako ima ovde neko da prodaje. Cene su jos nize nego Arije
Routasydan wrote:Jel prodaje u Srbijineko SX gitare? Cinilo mi se da je neko rekao da Mix prodaje, ali na njihovom sajtu nema nikakvih informacija o ovoj marki.
Inace citao sam malo komentare kupaca ove kineske marke i svi su iznenadjujuce zadovoljni i puni hvale pa bih bas voleo da isprobam to cudo, ako ima ovde neko da prodaje. Cene su jos nize nego Arije
ima u Mixu...ali ako nema trenutno na lageru u tvom gradu, možeš poručiti jer im je brothers music glavni snabdjevač, a oni vrve od SX-ića ... evo imas ovde : http://www.brothers-music.com/
sajt za srbiju je još u izradi ali pogledaj katalog na sajtu u BiH ...tamo imaš sve ponude od SX-a...
mozda je ovo offtopic, al me mrzi da postavljam novu temu pa bih da pitam kako se uopste uci da se svira bas, koliko je potrebno da bi se neko naucio za sviranje u ne bas pro klasi
sevastokrator wrote:mozda je ovo offtopic, al me mrzi da postavljam novu temu pa bih da pitam kako se uopste uci da se svira bas, koliko je potrebno da bi se neko naucio za sviranje u ne bas pro klasi
bass se uci svirati kao i svaki drugi instrument
koliko ti je potrebno da naucis svirati ? sve zavisi od tebe koliko si spreman vjezbati
Google i YouTube MAJKA !
ako mislis bass nauciti svirati da bas znas sta sviras..bilo bi lepo kad bi imao neko predznanje...ili malo da ucis na klavijaturama pa onda da uzmes bass...onako čisto osnove da skontaš