http://www.thomann.de/de/warwick_corvet ... _nt_bh.htm

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ma znam, ja sam pre i hteo korvetu da kupim, bubinga varijantu, al sam tek sad izvalio da je ash mnogo jeftiniji, pa cu kupiti sa ash-om.sirac-šunka wrote:![]()
Samo da se razumemo, rakao sam da mi se više sviđa Corvette izgled, za ostalo nisam siguran![]()
Kako si naručio, proko pominjane radnje u BG-u ili direkt sa linka koji si postovao? Koliko će da te iziđe cela transakcija na kraju?
swamp ash, izvinjavam semichabass wrote:Hmm nije Ash nego Swampash (Sumpfesche) što je močvarni Jasen koji je lakši i mekši od standardnog kolskog jasena.
pozdrav!
ja sam probao jednom korvetu, doduse od bubinge, poprskao u gace, i zaljubio se na prvi ton. eto, sad ce mi se ispuniti zeljafat old sun wrote: Super je ta korveta matori,probao sam je jednom.Ja sam pre neke tri nedelje narucio Warwick Streamer Lx 4 i ocekujem da uskoro stigne. Resio sam da se vratim na 4 zice probao Warwick i odusevio se...
apsolutno se slazem sto se tice vratova, i meni leze 100%. jesu malo nezgodni u pocetku, ali posle nekoliko dana/nedelja sviranja, neces zeleti bass sa drukcijim vratom! btw do jaja sto kupujes Warwick LX. koliko ces puci za to? ja mislim da je Streamer cak skuplji od Corvette.Fat Old Sun wrote:Narucio sam Warwick Streamer Lx ne Rocbass.Znaci ono natural finish P/J Mec kombinacija magneta aktivna struja,i to je otprilike to.Kod Warwick-a mi se najvise svidjaju vratovi.Naravno kako kome lezi ali meni lezi savrseno!
jao kad smo kod Spectora, znas kakav fretless ima u MT-u u Milana Rakica....Fat Old Sun wrote:Ispalo me je sve ukupno oko 1500 jura.Mnogo novca ali mislim da se za onakvu gitaru zaista isplati.Postoji i ona varijanta Streamera sa humbackerima i ona je nesto jevtinija ali ja sam ipak za klasiku P\j.Nisam probao tog Rockbass-a ali za tih 30000-40000 se verovatno isplati.Mada za te novce moze da uleti i neki Spector(doduse kineski) ali i Rockbass je Kina...Aj uzdravlje!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest