Warwick Bass Guitars
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Warwick Bass Guitars
Nemoj da places mali moj! Nas dvojica bre bre bre imamo wenge fingerborde (i to dasuseres) koji rade superiska. Na primer, WoodGuerilla koristi goncalo, koji je tvrd, ali kao da ti koci prste, nije gladak. To je verovatno sto zbog samog drveta, sto zbog laka (koga ima cisto da ga ima). Tu bi trebalo probati dosta varijacija (i to na suvo) da bi mogao da kazes na kraju sta ti najvise prija. Ja sam probao rosewood, wenge, abonol (to nije isto sto i ebony!) i goncalo. Za sada mogu da kazem da je wenge najbolje resenje, kako u svirljivosti i osecaju, stabilnosti/cvrstoci samog drveta, kao i u samom zvuku. Abonos fretless jos nisam probao, ali ono, soon... Vucko je nabavio za fingerboard jedan flame ebony (mozda je to taj tigerstripe), tako da odvojis 2-3 somica i bukvalno te zabole za sve!
Mislim, za W custom ce te ionako kostati bar 3-4 kilo efra, tako da je bolje da kusurče ostane da se najedemo i napijemo u "So & Biber". A sada se pitam, sta je snakewood!? Necu da guglam, mrzi me 
FAK
Gledao sam neke tigerstripove pa sam ukucao nesvesno valjda. Leži meni wenge super kul, nego me čisto zanima.
Neće me koštati toliko moj sba, imam ja neke kombinacije lepe što se cene tiče. A u Soli & Bieberu ćemo se svejedno najesti
cc ne gledaš sliku ne gledaš

jedina slika stabla koju sam mogao da nađem je ova, raste u Australiji

Gledao sam neke tigerstripove pa sam ukucao nesvesno valjda. Leži meni wenge super kul, nego me čisto zanima.
Neće me koštati toliko moj sba, imam ja neke kombinacije lepe što se cene tiče. A u Soli & Bieberu ćemo se svejedno najesti
cc ne gledaš sliku ne gledaš

jedina slika stabla koju sam mogao da nađem je ova, raste u Australiji

imaju dvije vrste drveta koji se zovu Snakewood
Acacia xiphophylla - Australija i Brosimum guianense - Juzna Amerika, a nasao sam da se ovaj drugi koristi ponekad za izradu gudala za violine, tako da je vjerovatno to taj o kome je rijec
p.s. mbogo lijepo izgleda
Acacia xiphophylla - Australija i Brosimum guianense - Juzna Amerika, a nasao sam da se ovaj drugi koristi ponekad za izradu gudala za violine, tako da je vjerovatno to taj o kome je rijec
p.s. mbogo lijepo izgleda
Stalkeru, ako hoćeš da uštediš:
http://forum.warwick.de/24-bass-stuff/1 ... -neck.html
FS Thumb BO 5 fretless 98 Wenge Neck
FS Thumb BO 5 fretless 98 Wenge Neck, ovangkol body, ebony fb,recessed strap locks, comes in a warwick gigbag
Very good condition
Asking for 890 Eur
Bass is located in Germany
Pozdrav
http://forum.warwick.de/24-bass-stuff/1 ... -neck.html
FS Thumb BO 5 fretless 98 Wenge Neck
FS Thumb BO 5 fretless 98 Wenge Neck, ovangkol body, ebony fb,recessed strap locks, comes in a warwick gigbag
Very good condition
Asking for 890 Eur
Bass is located in Germany
Pozdrav
- sirac-šunka
- vragolan
A je l taj Schlobodan u stvari Slobodan, neki nashki...?
Možda ali nije preterano pričljiv kada stupi u kontakt sa "našima".
Moguće da je iz susedne bratske republike; poreklom naš ali pokršten. Kao Ivo Andrić, Meša Selimović, Kusturica i druge face koje su imale hrabrosti da se vrate posle pokrštavanja.
Moguće da je iz susedne bratske republike; poreklom naš ali pokršten. Kao Ivo Andrić, Meša Selimović, Kusturica i druge face koje su imale hrabrosti da se vrate posle pokrštavanja.
Nije šlobodan našeg porekla.
Preko njega sam kupio albume Cynic-a, pa mu znam ful ime jer je to potrebno za Western Union transfer.
Saša Šlobinski, istočna nemačka
Preko njega sam kupio albume Cynic-a, pa mu znam ful ime jer je to potrebno za Western Union transfer.
а јебига, да је неки југоносталгичар, могао би му понудити 500 евра и Стојадина добро очуваног.
ае поставите вамо кад пошаље слике, да ми се очи науживају доброга дрвета...
ае поставите вамо кад пошаље слике, да ми се очи науживају доброга дрвета...
evo sa tog foruma, jes da nije Warwick već warrior ali drvo je........... pa , onako.Void wrote:ае поставите вамо кад пошаље слике, да ми се очи науживају доброга дрвета...
http://forum.warwick.de/24-bass-stuff/1 ... k-out.html

ауууу перверзије, од овога би и Пахомије заборавио на малолетника на тренутак.
свака час' !
свака час' !
Stalker wrote:Nije šlobodan našeg porekla.
Ha ha ha bio sam 100% siguran da je Slobodan i da je Jugović

sound of wood
1986 , nisu civije nakosene i handmade in west germany
ja rekoh da nisu uvek bile pod uglom 
mislim da su od 87 put dolje