Nego to nije bitno sad, a nije ni lepo da se pita...

LEpe pedalje, ima tu šta se probere, javi kad kreneš sa otuđivanjem...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ovo ce zvucati cudno: ja radim na pancevackom buvljaku. Nisam hteo da kazem da tamo valjam pedaleFunkd wrote:Odakle bre tebi pare za sve to? Gerile, zutaci, pedale svud' po stanu (*verovatno duplex od 200kvm). Odvaj'o si od uzine?![]()
Pisanje po sirotinji...
Baš, baš zgodan signal chain!groove wrote:
Ja prodajem AX3000B, daću za ga kolegama sa foruma za 150 evra i plaćam poštarinu. Letos kupljen, korišćen tri dana u studiju preko midi kontrolera sa Kurcvelom, i nešto synth farbi za neki snimak i to je sve. Ozbiljan procesor (koliko procesor može biti ozbiljan) u čvrstom kućištu, sa gomilom opcija i konekcija. Kao nov je...sirac-šunka wrote:Bile su ove spravice: http://www.korg.com/ax3000b po oglasima za nevelike pare, stotinak evara, i to skoro beše, možda još uvek ima nešto...
Meni je taj proc bio faovorit kada sam razmišljao o toj digitaliji... i sad sam razmišljo da ga uznem za tij pare...
To bi ti trebao bolje da znaš od nas, šta ti nedostaje tonu, ili pak štrči, pa shodno tome biraš alat da to ispravišsixstring wrote:E a, meni nikad nije padalo na pamet da kupim pedalu, ikad. Ni sad nešto preterano, koja je jedna pedala (sa jednom se počinje jel) uvek korisna i zasto?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest