uuuuuu to sam chekaogricko wrote:OPASNO dobarbleach wrote:squier može da bude OPASAN komad.
u kom smislu opasan???? losh ili super????
hvala josh jednom

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
uuuuuu to sam chekaogricko wrote:OPASNO dobarbleach wrote:squier može da bude OPASAN komad.
u kom smislu opasan???? losh ili super????
hvala josh jednom
ti si sigurno sa 15 godina kupio bass od 500 evra???Solomon wrote:nema svako para da kupi custom bass...michabass wrote:Jebote o čemu se ovde rapravlja..... koja je najbolja bas džitra z a15 hiljada? Šta bre?? Za te pare nemaš ni ljudske magnete da uzmeš ... o čemu pričamo?
katastrofa....
ha ha ha važi Batice! dobar siBaticaBG wrote:Forum i jeste za to da se prica i raspravlja, a ne da se sviratako da Micho ti si malo promashio temu, zato sedi jedan,i roditelji da ti dodju u ponedeljak
![]()
![]()
imas 3 zvezdice, koje je to trece slovo? ja mogu da pogodim samo 2michabass wrote:muzika je bitna a ne da tupimo k***ac ovde po forumima...![]()
zavisi od komada do komada, ako nadjes dobar piece of wood, mozes ga modifikovati da ima zvuk od 600 euraRoutasydan wrote:Stigle nove gitarice u Mitros, a vidim i popusti su aktuelni.
Moram da pogledam ove nove 5-zicane Squier jazz bass gitarice, citam po nedu dosta pozitivnih komentara za njih
http://www.mitros-music.com/products/45 ... _Bass_V/1/
Kako izgleda zvuk od 600 eura? Kako od 1600? Ja navikao na ovaj zvuk do 200 sa mojih Arijica. I da li se sa ove što je koštala 200 kada sam je uzeo sada zvuk računa da vredi 260 kada je poskupela?MetalFunk wrote: zavisi od komada do komada, ako nadjes dobar piece of wood, mozes ga modifikovati da ima zvuk od 600 eura
Music comes from you, not from the bass.
čika je objasniopax404 wrote:Kako izgleda zvuk od 600 eura? Kako od 1600? Ja navikao na ovaj zvuk do 200 sa mojih Arijica. I da li se sa ove što je koštala 200 kada sam je uzeo sada zvuk računa da vredi 260 kada je poskupela?MetalFunk wrote: zavisi od komada do komada, ako nadjes dobar piece of wood, mozes ga modifikovati da ima zvuk od 600 eura
Nemojmo da se zaluđujemo, odeš, probaš, vidiš da li je to ono što želiš u životu i pičiš. Nekome valja od 140 jura, nekome od 1400, ju get d point.
Setite se onog mladića sa druge teme što svirka onaj Jamiroquai na SXu koji vredi do ovih 15k. Ćao - Zdravo.
Reče Viktor Vuter (koji svirka na Foderi, jel):
Music comes from you, not from the bass.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest