Ovo ti je fenderica jazz iz vintage '75 serije. Ovo je inache bass na koji pomislim kada kazem bass gitara. Prosto... Perfekcija.sirac-šunka wrote:

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ovo ti je fenderica jazz iz vintage '75 serije. Ovo je inache bass na koji pomislim kada kazem bass gitara. Prosto... Perfekcija.sirac-šunka wrote:
Hvala ti. Zvao i pitao, а zatim otišao u Artist pa probao.vbraca wrote:Mislim da [Washburn Force 4] mozes naci u Artistu, pa ih sutra pozovi i pitaj.
Taj komad jeste los, isto sam ga probao u Artistu u Bg-u.laza wrote:Nažalost, jedini tamošnji primerak je nekako kljakav: tu i tamo deluje grubo izdeljan, ne intonira dobro (nije dobro setovan, ali učinilo mi se da problem nije samo u tome), i povrh svega ima problema s elektronikom. Po ceni od pedeset i kusur hiljada, ne dolazi u obzir.
Po meni apsolutno razocarenje, i nista nije posebno.Izrrada i finis je ok, ali nema zvuk...laza wrote:Usput sam probao i jednu Blade Tetru. Kome fenderasti džezovi nisu dosadni, ono je baš dobra, odlična gitara. Za tridesetak hiljada, koliko košta, puna kapa.
Prvo da ti cestitam, a posle da kritikujemlaza wrote:Na kraju sam i pazario, ali nešto sasvim treće: Spector Legend 4 Bubinga. Bruka jedna koliko to košta, šezdeset pet hiljada, ali sam svejedno srećan kao kuče. Nisam nikad imao ni blizu tako dobru i lepu gitaru. Devojčica i po.
Fala, fala. Meni je baš vrat lepo legao, lako i glatko se svira. Žice sam mu odmah promenio, stavio čelik, više iz principa, jer mi je i sa nickel-plated bio simpatičan, zvučao je okruglasto i odmereno, nekako kao devojčica koja pametno gleda (za ovo se bojim da ću ostati neshvaćenvbraca wrote:Prvo da ti cestitam, a posle da kritikujemlaza wrote:Na kraju sam i pazario, ali nešto sasvim treće: Spector Legend 4 Bubinga. Bruka jedna koliko to košta, šezdeset pet hiljada, ali sam svejedno srećan kao kuče. Nisam nikad imao ni blizu tako dobru i lepu gitaru. Devojčica i po....
Ta mi je gitara ok, ali je precenjena, i nikako mi vrat odgovara (apsolutno nikako!).
Jeste, video sam i taj Carvin, deluje skroz interesantno. Čak su mi ga sami tutkali (neverovatna stvar, pošto se inače ne polomiše da usluže klijentelu), ali sam ja više voleo da ne probam, pošto bih se nasekirao u oba slučaja: ako valja, što onoliko košta, a ako ne valja -- opet što košta.vbraca wrote:Imaju jedan zanimljiv komad U artistu, ako si video, bas se zove Carvin ima jazz magnet u neck poziciji i ham u bridge poziciji.Super zvuk, nikakav vrat u paprena cena (mislim da je preko 130 000!).
E zaboravih da objasnim zasto sam uopste pomenuo Warwick Corvette bass. Pa cuo sam da ga neko prodaje prilicno povoljno, rekao bih (nesto izmedju 500 i 600evra), pa reko da javim Braci, ali posto je on vrlo nezainteresovan, nije ni bitno...The Mask AE wrote:Pa pazi to ti je isto kao da kazes sta mislite o audi-ju... Ili:
1. kazes audi je vrh
2. mercedes je bolji ja za to nebih dao ni 50 dinara.
Inace gitara se cuje vrh.
to ti je taraba, nije gitara
uu kakav bi ti flejm sledio da sam ovo ranije pročitao, nisi svestan..vbraca wrote: Da dodam,da ovaj bas i uopsteno sve Warwick bas gitare me n e z a n i m a j u, probao sam dosta modela i svi su imali kesa zvuk!Da li je do drveta?Da li je do magneta?
Pojma nemam ali to nije bas za hvaljenje (po meni)!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest