nije meni babo sheikStalker wrote:markbass little mark ima žene ima sve

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
nije meni babo sheikStalker wrote:markbass little mark ima žene ima sve
Evo ja ti dajem Trejs na probu, pa mi onda reci šta ti se više dopada. Dao bi ti i MB da uporediš, nego sam ga se na sreću otarasio pre nekog vremenafaks wrote:ma ne volim trejs
za sada glasam za orange. jbg voli seljak da mu bude nesto sareno u opremi![]()
aj da ne oftopichimo mnogo
faks wrote:ne kazem da je trejs los nego sam ja lud![]()
imao sam ga kao klinac devedesetih (tad mi je bio kao leksus) ali vremenom mi je postao malo odvratan (imao sam glavu i box 1x18), jer sam u jednom momentu zapazio da svi narodnjaci furaju njega pod satorima.. eto zato sam lud
generalno mislim da je malo neartikulisan fazon pojacala ni je mi bas pri vrhu liste ali je na listi dobrih pojacala / sto berindzer i bugera nisu
za mark bass si upravu, bio je primamljiv onaj litle mark jesenas na k/p sa napajanjem za US struju
ali kazem treba mi kombo da ne teglim stalno ampeg v4. i da nije neka velika cifra, 200e bi bilo ok kao za taj orange npr
Hmmm... hocemo sad da se djoramo?Cope wrote:Stigao novi šporert!
HUGHES & KETTNER QUANTUM QC 415
Pazi, ovo radi kao da si poređao dva RS320 jedan na drugiBozha wrote:Hmmm... hocemo sad da se djoramo?Cope wrote:Stigao novi šporert!
HUGHES & KETTNER QUANTUM QC 415
Naravno, radovi oko izolacije su u toku, ja se nadam da će sve biti gotovo uskoro, pa se vidmo.Bozha wrote:A zvuk? Kontam da je nesto u ovom fazonu? http://www.youtube.com/watch?v=6YP9PVdv ... age#t=141s Mogao bih da navratim do tog studija ovih dana... Cucemo se!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest