Ne bi svi! Imaš i ove mainstrimaše što bi radije svirali plastificirane fendere!born_from_pain wrote:je l` bi svi voleli da imaju ovo

http://bass-guitars.musiciansfriend.com ... S&ZYXSEM=0
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ne bi svi! Imaš i ove mainstrimaše što bi radije svirali plastificirane fendere!born_from_pain wrote:je l` bi svi voleli da imaju ovo
ja sam bio dovoljno srecan da ufatim jednog Benaventea u ruke (sestozicani SCB) i vise nisam mogao da spavam po noci zato sto sam mislio da ce taj bass doci da me pojede koliko je hororoidno dobar. sto je najgore ljudi nisu ni skupi, dzast je problem sto su u Amerikama.born_from_pain wrote: ili je neko i probao nesto od Benavente-ovog asortimana?
Ti si boga smorio sa tim tvojim "plasticnim" Fenderimamichabass wrote:Ne bi svi! Imaš i ove mainstrimaše što bi radije svirali plastificirane fendere!born_from_pain wrote:je l` bi svi voleli da imaju ovoŠta da radim kad ih ne volim! Sorry! Al ne stvarno ima i Fender dobrih bas gitara, ali su malo skuplje i imaju malo sličnosti sa uobičajenim fenderima....:
http://bass-guitars.musiciansfriend.com ... S&ZYXSEM=0
A što tebi to toliko smeta? Izabrao si jako ružan način da mi to kažeš druže.the bassman wrote:Ti si boga smorio sa tim tvojim "plasticnim" FenderimaSkontali smo vec da ih nevolis, posto ne verujem da si jednom nesto postovao a da to ne naglasis!
LOL.michabass wrote:A što tebi to toliko smeta? Izabrao si jako ružan način da mi to kažeš druže.the bassman wrote:Ti si boga smorio sa tim tvojim "plasticnim" FenderimaSkontali smo vec da ih nevolis, posto ne verujem da si jednom nesto postovao a da to ne naglasis!
Ja imam pravo da ih ne volim i da svima pričam da ih ne volim, i da ljudima pričam zašto ih ne volim, šta je tu loše? Jel ovo javni forum ili neki tvoj privatni klub?
A i bog mi se nije javio ovde da kaže da sam ga smorio samo ti...
BTW da ne sviraš ti možda Fendera?![]()
Ako je odgovor da, onda primi jedno veliko sorry od mene!
andrej] wrote:isto vazi i za ove fensi figurirane singlecut tamo vamo. totalno su mi ghetto style, moras biti pimp, u fazonu snoop dogga, da bi ti stajali.
Pa nije moj privatni klub,forum je i moras da racunas s tim da ako pljujes po necemu, javice se kad tad neki neistomisljenik. BTW tema nije bass po kome cemo pljuvati,vec koji bi zeleli, tako da si sve vreme u off-umichabass wrote:A što tebi to toliko smeta? Izabrao si jako ružan način da mi to kažeš druže.the bassman wrote:Ti si boga smorio sa tim tvojim "plasticnim" FenderimaSkontali smo vec da ih nevolis, posto ne verujem da si jednom nesto postovao a da to ne naglasis!
Ja imam pravo da ih ne volim i da svima pričam da ih ne volim, i da ljudima pričam zašto ih ne volim, šta je tu loše? Jel ovo javni forum ili neki tvoj privatni klub?
A i bog mi se nije javio ovde da kaže da sam ga smorio samo ti...
BTW da ne sviraš ti možda Fendera?![]()
Ako je odgovor da, onda primi jedno veliko sorry od mene!
Pa u redu... evo sad sam da sebi umirim savest pregledao maltene sve moje postove od registracije na ovamo i našao da sam u nekih 5 postova od svih pljuvao po Fenderu! Svakako da ću se uzdržati od toga jbg nisam računao da će neko da se uvredi! Sorry once again!the bassman wrote:I da sviram na Fenderu, to nije ni bitno, pitanje je na cemu ti sviras kada ti je Fender tako "plastican"?
Izvinjenje sam prihvatio,mada stvarno nije trebalo, jednostavno mi nije bilo jasno zasto to ponavljas uvek i ponovo, ko da su te plasili Fenderima kad si bio mali(ono kao"feeeeendeeeer...buuuuuu")![]()
Aj`ziveo ti meni, i nemoj da se nalazis uvredjen, nisam nista lose mislio, jednostavno hteo da ti skrenem paznju da malo preterujes.
Predlažem jednu partiju airsoft-a! Nekako se najlakše i najbrže rasteretiš!groove wrote:ja vidim da se mi ovde na forumu delimo u ljubitelje fenderolikih gitara i ljubitelje modernijih haj faj fensi gitara + stalker vorvik kao sam u trecoj kategoriji
stoga predlazem da odigramo partiju fudbala ili jos bolje americkog fudbala, pa da odlucimo koje su gitare lepse i boljecenim da smo u old skul ekipi fenderolikih-non single cut igraca ja,zoxybass,bassman,sirac..itd.... a michabass(kapiten ekipe),nnkvocka,maxonbass, i ostali u drugoj ekipi...stalker moze biti sudija eventualno
Danas je svaki bass BLING-BLING, BIATCHEZ.andrej] wrote:fensi oblici i figurirano drvo su muzicarska analogija bling-blingu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest