Bre, bre, nemoj da vas cuje Tiki! Po njegovim recima on "skakuce" sa 2 Peavey 4x10 boxa po bini, a vi tu kukate dal' gitara ima kilogram-dva vise...

On topic:
Pao taj Deluxe Jazz ili ne?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Samo još da su onaj Markbass malo bolje uradili, držao bi ga mesto ikone!Funkd wrote:Ja sam i za fotelju. I za podno grejanje! Da se ne pre'ladim...
Bre, bre, nemoj da vas cuje Tiki! Po njegovim recima on "skakuce" sa 2 Peavey 4x10 boxa po bini, a vi tu kukate dal' gitara ima kilogram-dva vise...![]()
On topic:
Pao taj Deluxe Jazz ili ne?
Hehehe, na MB svaki bas radi isto, ko u procesor da si ga ubo, al nema veze, dobra je to kombinacija za tu svirku.micicss wrote:Kad nesto kupujem imam naviku da to malo razvucem tj. ne idem na "prvu loptu",kad god sam tako radio dobro sam prolazio,bar do sad.Sutra imam manju svirku ili jos bolje reci vecu svirku a kraci nastup od nekih 15 min. ima dosta bendova a na bini ce biti Markbass LM II + MB Standard 104 HR i promenice se najmanje dvadesetak basista sa raznim gitarama bice to lepa prilika da cujem kako radi koja gitara...za jednog znam sigurno da ima MiM JB samo petozicani sto meni prestavlja problem da isti sutra i isprobam u svojih 15 min.
Cekaj, komponente koje se ugradjuju u Traveler i Standard su iste? Samo drugacije spakovane?nnkvocka wrote:E to, "sa dubljim basevima", to bih da spomenem kao bitan faktor kod MarkBass kabineta: kod Standard serije refleksi se nalaze sa prednje strane i na dnu su pojacala. Ja imam Traveler 102 i on radi super i izbacuje baseve kada mu kazes (potenciometrom na pojacalu ili kako god) da ih izbaci, ali njemu je reflex na vrhu zadnje strane kabineta sto je po meni kretenizam. Imam i Standard 104HF koji ima dva reflexa, sa prednje strane ispod i iznad zvucnika, e to je vec frka, na bini te se svi plase pogotovo kada sviras na H zici. Tako da taj Standard je definitivno bolji od Travelera, ima vecu frekvencijsku zastupljenost, masu i definiciju, sto definitivno opravdava razliku u ceni.
nnkvocka wrote:njemu je reflex na vrhu zadnje strane kabineta sto je po meni kretenizam.
Traveler je mnogo manja po litrazi kutija.Funkd wrote:Cekaj, komponente koje se ugradjuju u Traveler i Standard su iste? Samo drugacije spakovane?nnkvocka wrote:E to, "sa dubljim basevima", to bih da spomenem kao bitan faktor kod MarkBass kabineta: kod Standard serije refleksi se nalaze sa prednje strane i na dnu su pojacala. Ja imam Traveler 102 i on radi super i izbacuje baseve kada mu kazes (potenciometrom na pojacalu ili kako god) da ih izbaci, ali njemu je reflex na vrhu zadnje strane kabineta sto je po meni kretenizam. Imam i Standard 104HF koji ima dva reflexa, sa prednje strane ispod i iznad zvucnika, e to je vec frka, na bini te se svi plase pogotovo kada sviras na H zici. Tako da taj Standard je definitivno bolji od Travelera, ima vecu frekvencijsku zastupljenost, masu i definiciju, sto definitivno opravdava razliku u ceni.
http://reviews.ebay.com/What-are-B-Stoc ... 0008469746micicss wrote:Objasni mi u cemu je fora ...tj. razlika.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest