Šta kupiti????????????????????
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Šta kupiti????????????????????
mada stoji ono sto sam rekao, bas nije klavijatura..

Nije potpuno neupotrebljiva, ali jednostavno se retko gde uklapaju ti duboki tonovi, pogotovo niži od D note.zajmovic wrote: Bez uvrede,ali uz malo maste mozes da ucinis da ti ta zica ne zardja.Probaj...
Ova tema će uskoro da osvoji prvu nagradu kao najgluplja na forumu, ja se kladim 

ja cu da glasam za cedu jovanovica 

Cope wrote:Ova tema će uskoro da osvoji prvu nagradu kao najgluplja na forumu, ja se kladim

cak i ako Cope ne svira nego stalno cacka instrument...

I samo da se nadovezem: ne, nemas oktavu nize. Imas citavih 5 polustepena nize, sto znaci da ti nedostaje jos 7 za oktavu?zajmovic wrote:Ja mislim samo da na 5 moze dosta toga da se odsvira kao na 4 ,ali da imas jos jednu oktavu vise,u ovoj situaciji oktavu nize.
Život je postao besmislen, sve sam namestio i podesio, imam nove žice - sivilo totalno...Funkd wrote:Cope wrote:Ova tema će uskoro da osvoji prvu nagradu kao najgluplja na forumu, ja se kladim![]()
cak i ako Cope ne svira nego stalno cacka instrument...
Donesite mi neki bas da čačkam, pod hitno!
Jbg, ako zapadnes u ozbiljan ocaj mozes da dobijes jamahu prepunu izazova umesto tog smrtno dosadnog fendera... 

Tako ti je i u trgovini prijatelju moj.Nije bitno sta se prodaje nego koliko se prodaje.Koliko god glupa bila,isto toliko je i poucna.Koliko god slusao i gledao dobre muzicare,vjeruj da i od onog najlosijeg mozes nesto da naucis,pa makar i ono sto ne treba da sviras.U to sam se licno uvjerio.Cope wrote:Ova tema će uskoro da osvoji prvu nagradu kao najgluplja na forumu, ja se kladim

Neka neko nacne drugu temu pa da se jos zaglupljujemo.Ma nije lose ovo kad je ova frka od nevremena.

Brate, što fejkuješ fank? Nemoj fejkovat, budi tr00.
Evo ti moj VM. Hocu da mi napravis zver u najkracem mogucem roku!Cope wrote: Donesite mi neki bas da čačkam, pod hitno!

Ćuti, kakve yamahe znaju da budu mutave, tvoja je odličan 5, do duše, lako je sa Dimarzio-mBozha wrote:Jbg, ako zapadnes u ozbiljan ocaj mozes da dobijes jamahu prepunu izazova umesto tog smrtno dosadnog fendera...

A ti Zajmoviću, pretio si nekim pivom, evo mi čekamo...

Samo izvolite ja sam uvijek k'o zapeta puska,samo sto ja rijetko pijem pivo,ali zato mlatim "kratko".Ja zivim u Bijelom Polju (CG) pa izvolite,a ako ne mozete onda kada vas put nanese a nanijece vas ako idete na CG primorje,onda nemojte proci a da se ne javite......Poziv vazi za sve koji su kontaktirali samnom na forumuCope wrote:Ćuti, kakve yamahe znaju da budu mutave, tvoja je odličan 5, do duše, lako je sa Dimarzio-mBozha wrote:Jbg, ako zapadnes u ozbiljan ocaj mozes da dobijes jamahu prepunu izazova umesto tog smrtno dosadnog fendera...
A ti Zajmoviću, pretio si nekim pivom, evo mi čekamo...

Re:POMOZITE Šta kupiti?
Prijatelji pomozite mi molim vas i dajte mi savet koje bas pojacalo da kupim s obzirom da nemam nesto puno love 200-250 evra za domaci i strani rok i gde bih mogao kupiti. Hvala