http://www.sendspace.com/file/rbj55y
Procenite (koga zanima)
(Bridge P, Oba P (mozda se varam ali ovo mi zvuci dosta blizu Rickenbackeru), Neck P.)
Nalozili ste me na onaj Epi.Zenit - moram to da probam!!!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Solomon wrote:pa eto, onda mu reci nek ti ga pravi
ne kontam - da mi ga napravi (skuplje), a ne da uzmem pravog(jeftinije)Solomon wrote:?
Jedna mala sugestija što se tvoje svirke tiče - mnogo vučeš napred, slobodno iskuliraj malo, pusti gitaru da secka i sinkopira, a ti daj malo više "gruva" i "krompira", jbg, zajebano bas bez bubnja odnosno noge, mora da se broji i taktira za troje.karton wrote:
Pazi - prilicno smo neuvezbani, stvari/aranzmani su taze(imali smo 3 probe, ovaj gitarista do mene je 1. put cuo stvari tek tu na licu mesta, na 'certuCope wrote: mnogo vučeš napred, slobodno iskuliraj malo, pusti gitaru da secka, a ti daj malo više "gruva" i "krompira", jbg, zajebano bas bez bubnja, mora da se broji i taktira za troje.
Pa nije to klasinčo žurenje u tempu, već u sinkopama koje teraju ceo bend na nervozu, i nedostatak jasno definisanog "keca".karton wrote:Pazi - prilicno smo neuvezbani, stvari/aranzmani su taze...da li sam dobro razumeo - vuchem - zurim?Cope wrote: mnogo vučeš napred, slobodno iskuliraj malo, pusti gitaru da secka, a ti daj malo više "gruva" i "krompira", jbg, zajebano bas bez bubnja, mora da se broji i taktira za troje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest